Γεωργιάδης: Δεν είχε πλαστογραφηθεί κανένα έγγραφο- Ντροπή σας-Είστε όλοι Πολάκηδες στον ΣΥΡΙΖΑ - ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ - Όλα στο προσκήνιο!

Γεωργιάδης: Δεν είχε πλαστογραφηθεί κανένα έγγραφο- Ντροπή σας-Είστε όλοι Πολάκηδες στον ΣΥΡΙΖΑ

Tην απάντησή του στις αιτιάσεις του Αλέξη Τσίπρα και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ για το έγγραφο που έδωσε την άδεια στον ίδιο να παραστεί σε βάπτιση έδωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης από το βήμα της Βουλής.

Ο υπουργός Ανάπτυξης κατηγόρησε τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι έφυγε από την αίθουσα της ολομέλειας για να μην ακούσει την απάντησή του στις επί προσωπικού προσβολές όπως είπε.

Για το επίμαχο έγγραφο που είδε το φως της δημοσιότητας τόνισε ότι σε περίπτωση που αυτό είχε πλαστογραφηθεί, θα είχε παραιτηθεί όχι μόνο από υπουργός αλλά και από βουλευτής.

Για την ειδική αυτή άδεια σημείωσε ότι αυτή δόθηκε από την πολιτική προστασία μέσω ηλεκτρονικού συστήματος για τη βάπτιση του 21ος μηνών παιδιού. «Στο mail υπάρχει ημερομηνία, που είναι αυτή της 5ης Μαρτίου του 2021 και θα είναι αστείο να ειπωθεί πως ο υπουργός Ανάπτυξης μπορεί να πλαστογραφεί τα στοιχεία της google»! υπογράμμισε με νόημα ο υπουργός, συμπληρώνοντας

«Oι γονείς του παιδιού, χωρίς καμία δική μου εμπλοκή, επικαλούμενοι λόγους, που δεν μπορώ να αποκαλύψω, αλλά έξυπνοι άνθρωποι είστε και καταλαβαίνετε ποιοι μπορεί να είναι αυτοί, κατέθεσαν στην Πολιτική Προστασία τα δημόσια έγγραφα που τους πιστοποιούσαν και όπως και σε άλλες περιπτώσεις, ο κ. Χαρδαλιάς μου είπε ότι είναι 10 τον αριθμό τέτοιες εξαιρέσεις, έδωσε την ειδική άδεια για να γίνει το μυστήριο αυτό» είπε χαρακτηριστικά και ευχήθηκε «κανένας γονιός να μην χρειαστεί να ζητήσει ειδική άδεια για να τελέσει ένα μυστήριο».

Ο κ. Γεωργιάδης, αποκάλυψε πως στο μυστήριο δεν παρευρέθηκαν περισσότεροι από έξι ατόμων, συμπεριλαμβανομένου και του ιερέως, καταλογίζοντας υποκρισία από την μεριά του ΣΥΡΙΖΑ που είχε κάνει λόγο για κίνδυνο για την εξάπλωση του κορωνοϊού, καθώς «την ίδια ημέρα (σσ. ο ΣΥΡΙΖΑ) καλούσε σε 31 διαδηλώσεις για τον Κουφοντίνα και την δήθεν αστυνομική βία».

Απευθυνόμενος στους βουλευτές της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης σημείωσε ακόμα

«Σας πειράζει ότι ένας πατέρας που είχε ειδικό λόγο έπρεπε να βαφτίσει το παιδί του και πήγε και πήρε μια νόμιμη άδεια.

Αλήθεια, τι είδους μεγάλο όφελος θα είχα να γίνω νονός την συγκεκριμένη ημέρα και δεν μπορούσα να πάω μια άλλη ημέρα και θα έπρεπε να παρέμβω για να υπάρξει αυτή η διακριτική μεταχείριση; Τα λέτε αυτά σοβαρά και δεν ντρέπεστε;» είπε σε έντονο ύφος και στον ίδιον τόνο συμπλήρωσε «Δεν θα γίνουμε γουρούνια γιατί θέλει να μας ρίξει στην λάσπη ο ΣΥΡΙΖΑ».

Ο υπουργός Ανάπτυξης σημείωσε ότι σε περίπτωση που επιχειρούσε κάποιος να πλαστογραφήσει την ειδική άδεια τέλεσης της βάφτισης, αυτός θα ήταν ο πατέρας του παιδιού που αιτήθηκε και τελικά έλαβε την σχετική άδεια τέλεσης του μυστηρίου και όχι ο ίδιος.

Ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε ότι ο κ. Γ. Κατοπόδης (ο πατέρας του παιδιού που βαπτίστηκε) επί ημερών διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ τοποθετήθηκε το 2016 πρόεδρος της Ανεξάρτητης Αρχής Συμβάσεων, κάνοντας λόγος για όψιμη ευαισθησία περί του αδικήματος της πλαστογραφίας από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι  τον Αύγουστο του 2016 και όταν ήταν υπουργός Δικαιοσύνης ο Ν. Παρασκευόπουλου, με το νόμο 4411/16 για την αποσυμφόρηση των φυλακών, εξαιρέθηκαν ορισμένα αδικήματα πλαστογραφίας και ότι «εξ αιτίας αυτής της τροποποίησης ο αδελφός του κ. Τσίπρα, δεν μπόρεσε να καταδικαστεί για πλαστογραφία, επειδή ο πρωθυπουργός αδελφός του προηγουμένως φρόντισε να το παραγράψει».

Καταλήγοντας, ο υπουργός Ανάπτυξης, απευθυνόμενος στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ δήλωσε: «Προσπαθείτε να παρασύρετε όλη την Ελλάδα σε αυτό τον βόθρο που έχετε αποφασίσει να κάνετε την Ελλάδα για να χτυπήσετε την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Ντροπή σας! Τελικά δεν είναι ένας ο Πολάκης, είστε όλοι Πολάκηδες στον ΣΥΡΙΖΑ».