Γεννηματά: Καταστροφική επιλογή της κυβέρνησης αποτελεί το lockdown ακορντεόν - ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ - Όλα στο προσκήνιο!

Γεννηματά: Καταστροφική επιλογή της κυβέρνησης αποτελεί το lockdown ακορντεόν

Καταστροφική χαρακτηρίζει την επιλογή της κυβέρνησης για συνέχιση του lockdown ακορντεόν, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά.

Η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ με δήλωσή της, ανέφερε:

«Δεν φρόντισαν να ενισχύσουν το ΕΣΥ και τώρα τα νοσοκομεία έφτασαν στα όριά τους. Επιμένουν σε λύσεις-μπαλώματα, την ώρα που έπρεπε να έχουν επιτάξει κρεβάτια ΜΕΘ σε ιδιωτικές κλινικές, όπως έχουμε ζητήσει.

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής τονίζει ότι δεν αρκούν και δεν πείθουν τους πολίτες οι αυτοσχεδιασμοί και τα ημίμετρα του πανικού, καθώς όπως είπε, ο δρόμος για την αντιμετώπιση της πανδημίας θα είναι μεγάλος και δύσκολος, με δεδομένο ότι ο εμβολιασμός θα χρειαστεί μήνες για να ολοκληρωθεί.

«Δεν φρόντισαν να ενισχύσουν το ΕΣΥ και τώρα τα νοσοκομεία έφτασαν στα όριά τους. Επιμένουν σε λύσεις-μπαλώματα, την ώρα που έπρεπε να έχουν επιτάξει κρεβάτια ΜΕΘ σε ιδιωτικές κλινικές, όπως έχουμε ζητήσει».

Η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ συμπλήρωσε ότι δεν έχουμε τελειώσει ακόμη.

«Χρειάζεται εθνικό σχέδιο, αποτελεσματικό. Με στοχευμένα μέτρα για την υγεία, την κοινωνία, τις επιχειρήσεις. Εμείς είμαστε έτοιμοι. Η κυβέρνηση κωφεύει, το κόστος το πληρώνουν οι πολίτες» κατέληξε η κ. Γεννηματά.