Φορολοταρία: Το απόγευμα η κλήρωση για τις συναλλαγές του Ιανουαρίου | ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ | Όλα στο προσκήνιο!

Φορολοταρία: Το απόγευμα η κλήρωση για τις συναλλαγές του Ιανουαρίου

Σήμερα θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για τις συναλλαγές Ιανουαρίου 2021.

Ειδικότερα, το σύνολο των λαχνών προσδιορίζεται κλιμακωτά, βάσει του αθροίσματος των ποσών που αντιστοιχούν στο σύνολο των μηνιαίων συναλλαγών του κάθε φορολογούμενου, ως εξής: Για συνολικό άθροισμα συναλλαγών μέχρι 200 ευρώ αντιστοιχεί ένας λαχνός για κάθε 1 ευρώ. Για τα επόμενα 300 ευρώ, (συνολικό άθροισμα από 201 ευρώ μέχρι 500 ευρώ), αντιστοιχεί ένας λαχνός για κάθε 2 ευρώ. Για τα επόμενα 500 ευρώ, (συνολικό άθροισμα συναλλαγών από 501 ευρώ μέχρι 1.000 ευρώ), αντιστοιχεί ένας λαχνός για κάθε 3 ευρώ. Για συνολικό άθροισμα συναλλαγών πάνω από 1001 ευρώ, αντιστοιχεί 1 λαχνός για κάθε 6 ευρώ, με ανώτατο όριο συναλλαγών που λαμβάνονται υπόψη για τις ανάγκες του προγράμματος των δημοσίων κληρώσεων τις 50.000 ευρώ.

Κάθε συμμετέχων μπορεί να αναδειχθεί τυχερός μέχρι 2 φορές εντός ενός έτους.

Σε περίπτωση που συμμετέχων αναδειχθεί τυχερός περισσότερες από δύο φορές, το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στο έπαθλο καταβάλλεται στον 1ο, 2ο κ.ο.κ. δικαιούχο, κάτοχο του 1ου, 2ου κ.ο.κ. αναπληρωματικού λαχνού της εκάστοτε κλήρωσης.

Αναφορικά με τους φορολογούμενους που κληρώνονται και δεν έχουν δηλώσει λογαριασμό πληρωμών, δίνεται προθεσμία τριών μηνών από την επομένη της ημερομηνίας διεξαγωγής της κλήρωσης, ώστε να δηλωθεί ο λογαριασμός πληρωμών στον οποίο επιθυμούν να πιστωθεί το χρηματικό έπαθλο, στην εφαρμογή προσωποποιημένης πληροφόρησης του TAXISnet. Εφόσον δεν γίνει η σχετική δήλωση, το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στο έπαθλο καταβάλλεται στον 1ο, 2ο κ.ο.κ. δικαιούχο, ο οποίος είναι κάτοχος του 1ου, 2ου κ.ο.κ. αναπληρωματικού λαχνού της συγκεκριμένης κλήρωσης.

Η ενημέρωση γίνεται μέσω προσωποποιημένου μηνύματος στον λογαριασμό του στο TAXISnet.

Σημειώνεται ότι η πίστωση του ποσού πραγματοποιείται άτοκα.