Τσίπρας: Όταν τα μέτρα δεν ισχύουν για όλους, τότε αυτό που δικαίως κυριαρχεί στους πολίτες είναι η οργή - ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ - Όλα στο προσκήνιο!

Τσίπρας: Όταν τα μέτρα δεν ισχύουν για όλους, τότε αυτό που δικαίως κυριαρχεί στους πολίτες είναι η οργή

Κριτικής συνέχεια από τον ΣΥΡΙΖΑ για το γεύμα του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ικαρία.

Ο Αλέξης Τσίπρας με αφορμή το πρόστιμο που επιβλήθηκε σε ηλικιωμένη στην Λαμία για άσκοπη μετακίνηση (παρά το ότι τελικά το πρόστιμο αυτό διαγράφηκε), εξαπέλυσε νέα «πυρά» κατά του πρωθυπουργού, με ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο Facebook, αναφέροντας μεταξύ άλλων

«Μια 80χρονη γυναίκα στη Λαμία, που προσπαθεί να ζήσει με αξιοπρέπεια, καλείται να πληρώσει πρόστιμο 300 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση. Την ίδια ώρα που ο περιοδεύων Πρωθυπουργός γράφει στα παλιά του τα παπούτσια τη δημόσια υγεία, τα έκτακτα μέτρα, αλλά και κάθε πολίτη αυτής της χώρας ξεχωριστά, που στερεί στοιχειώδεις ελευθερίες του για να τα τηρήσει.

Η τήρηση των μέτρων όμως αντέχεται όσο σκληρά και αν είναι, αρκεί αυτά να είναι δίκαια και να ισχύουν για όλους.

Όταν είναι άδικα και δεν ισχύουν για όλους, τότε αυτό που δικαίως κυριαρχεί στους πολίτες είναι η οργή» κατέληξε ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης

Νωρίτερα σήμερα κατέθεσε επίκαιρη ερώτηση προς τον Κ. Μητσοτάκη, ζητώντας του εξηγήσεις γι΄ αυτό το γεγονός και καταλογίζοντάς του «σπάσιμο» του λοκντάουν, κάνοντας και παράλληλο συσχετισμό με τις αποφάσεις που έχει πάρει η κυβέρνηση για την εστίαση.