ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ: Η κυβέρνηση τα έχει πλήρως χαμένα, βυθίζεται στις αντιφάσεις και τις παλινωδίες της | ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ | Όλα στο προσκήνιο!

ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ: Η κυβέρνηση τα έχει πλήρως χαμένα, βυθίζεται στις αντιφάσεις και τις παλινωδίες της

«Η κυβέρνηση τα έχει πλήρως χαμένα και βυθίζεται στις αντιφάσεις και τις παλινωδίες της και το μάρμαρο θα το πληρώσουν οι πολίτες» ήταν το σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ σχετικά με την διαχείριση της πανδημίας από την συμπολίτευση.

Το γραφείο Τύπου του κόμματος σημείωσε ότι υπάρχουν αντιφατικές στάσεις κορυφαίων υπουργών όπως οι Κικίλιας, Γεωργιάδης και Κεραμεώς,

Ειδικότερα η Κουμουνδούρου επισημαίνει:

«Μέχρι σήμερα ξέραμε πως οι επιστήμονες εισηγούνται στην κυβέρνηση. Σήμερα ακούσαμε τον Υπουργό Υγείας να λέει ότι θα εισηγηθεί στους επιστήμονες σκληρό λοκντάουν και ότι τα σχολεία αποτελούν τελικά εστίες μετάδοσης του κορονοϊού και μεταφοράς του μέσα στα σπίτια.

Την ίδια ώρα ο κ. Γεωργιάδης σε συνέντευξή του άφηνε αιχμές για τον κ. Κικίλια και την προαναγγελία λοκντάουν, ενώ η κα Κεραμέως παρά την εκρηκτική αύξηση κρουσμάτων σε σχολεία, αρνείται πως ευθύνεται το άνοιγμά τους με αυξημένο αριθμό μαθητών ανά τάξη και χωρίς προληπτικά τεστ.

Η κυβέρνηση τα έχει πλήρως χαμένα, βυθίζεται στις αντιφάσεις και τις παλινωδίες της, αγνοεί τους ειδικούς και για πολλοστή φορά το μάρμαρο θα το πληρώσουν οι πολίτες» σχολίασε το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.