Ντ. Μπακογιάννη για επίσκεψη Μητσοτάκη στην Ικαρία: Οι άνθρωποι που είχαν την ευθύνη της επίσκεψης θα έπρεπε να προστατέψουν τον Πρωθυπουργό - ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ - Όλα στο προσκήνιο!

Ντ. Μπακογιάννη για επίσκεψη Μητσοτάκη στην Ικαρία: Οι άνθρωποι που είχαν την ευθύνη της επίσκεψης θα έπρεπε να προστατέψουν τον Πρωθυπουργό

Την άποψη ότι οι υπεύθυνοι της επίσκεψης του Kυριάκου Μητσοτάκη στην Ικαρία δεν έλαβαν τα μέτρα για να προστατέψουν τον Πρωθυπουργό διατύπωσε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Η βουλευτής Χανίων της ΝΔ σχολιάζοντας στο hania.news τα όσα διαδραματίστηκαν στην Ικαρία προχθές, υπογράμμισε συγκεκριμένα:

«Η άποψή μου είναι ότι σ’ ένα πάρα πολύ μικρό νησί όταν έρχεται ο Πρωθυπουργός της χώρας, υπάρχει ένας λογικός ενθουσιασμός των ανθρώπων, οι οποίοι τον πλησιάζουν. Κατά την άποψή μου, οι άνθρωποι που είχαν την ευθύνη της επίσκεψης θα έπρεπε πάντα να έχουν στο μυαλό τους ότι η εικόνα μετράει πάρα πολύ και να λάβουν τα μέτρα τους, να προστατέψουν τον Πρωθυπουργό. Αυτό δεν έγινε και από ’δω και πέρα θα γίνεται» ανέφερε η πρώην υπουργός Εξωτερικών.

Η κα Μπακογιάννη επισκέφθηκε σήμερα την Αντιπεριφέρεια Χανίων, όπου είχε συνάντηση εργασίας με τον αντιπεριφερειάρχη Νίκο Καλογερή, με αντικείμενο συζήτησης τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων.