ΝΔ: Η μόνη απόπειρα συγκάλυψης είναι αυτή που έκανε ο κ. Τσίπρας στην υπόθεση κακοποίησης στην πρεσβεία της Βενεζουέλας | ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ | Όλα στο προσκήνιο!

ΝΔ: Η μόνη απόπειρα συγκάλυψης είναι αυτή που έκανε ο κ. Τσίπρας στην υπόθεση κακοποίησης στην πρεσβεία της Βενεζουέλας

Στην αντεπίθεση πέρασε η Νέα Δημοκρατία για τις υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης.

Το κυβερνών κόμμα έκανε λόγο για μια «θλιβερή προσπάθεια» κομματικοποίησης των υποθέσεων σεξουαλικής κακοποίησης εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ.

Η Πειραιώς τονίζει ότι σε αντίθεση με την κυβέρνηση η οποία μέσω της ημερίδας «Σπάσε τη Σιωπή – Μίλησε, Μην Ανέχεσαι» ενθάρρυνε στόματα να ανοίξουν, επί ημερών διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, συντελέστηκε απόπειρα συγκάλυψης που έκανε ο κ. Τσίπρας και αφορούσε σύμφωνα με την ΝΔ, την υπόθεση σεξουαλικών κακοποιήσεων στην πρεσβεία της Βενεζουέλας στην Αθήνα.

Η ανακοίνωση τονίζει συγκεκριμένα:

«Η μόνη απόπειρα συγκάλυψης- και είναι γνωστή στο πανελλήνιο- είναι η απόπειρα που έκανε ο κ. Τσίπρας, εγγράφως μάλιστα, να μείνει στο σκοτάδι η υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης στην πρεσβεία της Βενεζουέλας. Είναι πραγματικά θλιβερή η προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ, να δώσει κομματικό χρώμα σε μια υπόθεση η οποία θα έπρεπε να βρίσκει ενωμένο τον πολιτικό κόσμο απέναντι σε τέτοιου είδους φαινόμενα.

Η κυβέρνηση ήταν εκείνη που μέσω της ημερίδας με θέμα «Σπάσε τη Σιωπή – Μίλησε, Μην Ανέχεσαι», ενθάρρυνε τα στόματα να ανοίξουν. Και θα λάβει κάθε θεσμικό μέτρο ώστε να αντιμετωπιστούν τέτοιου είδους φαινόμενα. Όσο για τις συγκεκριμένες υποθέσεις που έχουν έρθει στο φως, το λόγο έχει πλέον η δικαιοσύνη και όλες οι κρατικές υπηρεσίες είναι στη διάθεσή της» σημειώνει το Γραφείο Τύπου της ΝΔ.