Μητσοτάκης: Να αποφεύγονται οι άσκοπες μετακινήσεις- Η μεγάλη μας έγνοια είναι η ηλεκτροδότηση - ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ - Όλα στο προσκήνιο!

Μητσοτάκης: Να αποφεύγονται οι άσκοπες μετακινήσεις- Η μεγάλη μας έγνοια είναι η ηλεκτροδότηση

Tην σύσταση για αποφυγή των άσκοπων μετακινήσεων από τους πολίτες απηύθυνε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός, μετά το τέλος της σύσκεψης που έγινε σε κτίριο της Πολιτικής Προστασίας για την κακοκαιρία, δήλωσε ότι η μεγάλη έγνοια σήμερα είναι η εξασφάλιση της ηλεκτροδότησης παντού.

«Η μεγάλη μας έγνοια είναι η ηλεκτροδότηση, υπάρχουν προβλήματα στην Αττική, ο ΔΕΔΔΗΕ κάνει το καλύτερο δυνατό. Θα δείξουμε υπομονή για να αντιμετωπίσουμε ένα φαινόμενο που είναι πρωτόγνωρο.

Αντιμετωπίζουμε ένα πολύ έντονο καιρικό φαινόμενο που φαίνεται ότι θα κρατήσει μέχρι αύριο το πρωί. Θα επηρεάσει την Αττική, την Εύβοια και αύριο ιδιαιτέρως την Κρήτη» σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών αρμόδιος για θέματα Αυτοδιοίκησης, Στέλιος Πέτσας, ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ στον Υπουργό Επικρατείας, Θεόδωρος Λιβάνιος και ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας.

Επίσης όλοι οι υψηλά ιστάμενοι από πλευράς Πολιτικής Προστασίας, αλλά και εκπρόσωποι των Περιφερειών Αττικής, Στερεάς Ελλάδας και Κρήτης, καθώς και εκπρόσωποι της Ελληνικής Αστυνομίας, του ΕΚΑΒ, του Πυροσβεστικού Σώματος, του ΔΕΔΔΗΕ, της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ), καθώς και των παραχωρησιούχων διαχείρισης Εθνικού Οδικού Δικτύου.