Μαξίμου: Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Τσίπρας έφθασαν στο έσχατο σημείο λασπολογίας | ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ | Όλα στο προσκήνιο!

Μαξίμου: Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Τσίπρας έφθασαν στο έσχατο σημείο λασπολογίας

«Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Τσίπρας, άλλοτε φανερά κι άλλοτε κρυπτόμενοι πίσω από τη στρατιά των troll τους στο διαδίκτυο έφθασαν στο έσχατο σημείο λασπολογίας μιλώντας ακόμη και για #ΝΔ_παιδεραστές» ήταν το σχόλιο του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού, ως απάντηση στην τοποθέτηση του Αλέξη Τσίπρα νωρίτερα σήμερα.

Το Μαξίμου ακόμα τονίζει ότι αναμένει τον κ. Τσίπρα την Πέμπτη στη Βουλή «προκειμένου να τοποθετηθεί για τα όσα, όντως συγκλονιστικά, αποκαλύπτονται. Ο ίδιος και το κόμμα του έχουν αποδυθεί σε μια πρωτοφανή καμπάνια χυδαιότητας», ενώ κάνει λόγο ακόμα για προσπάθεια του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ να «μετατρέψει ένα μείζον θέμα για ολόκληρη την ελληνική κοινωνία, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό, τα ΜΜΕ, τους εργασιακούς χώρους, όπως είναι το ελληνικό #metoo και οι υποθέσεις παιδεραστίας, που αφορούν και την περίοδο διακυβέρνησής του 2017-2018, σε ελληνικό QAnon».

Αναφερόμενο το Γρ. Τύπου του Μαξίμου στην πρωτοβουλία του Κυριάκου Μητσοτάκη να διεξαχθεί στην Βουλή μεθαύριο Πέμπτη μια ανοιχτή συζήτηση στην Βουλή, υπογραμμίζει ότι η κλήση όλων των πολιτικών δυνάμεων είναι να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων, ώστε να αποδοθεί δικαιοσύνη και να μπει φραγμός σε τέτοιου είδους νοσηρά φαινόμενα.