Μαξίμου: Μια υπόθεση που θα έπρεπε να βρίσκει ενωμένο τον πολιτικό κόσμο, ο ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί να την μετατρέψει σε αντιπολιτευτικό δηλητήριο | ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ | Όλα στο προσκήνιο!

Μαξίμου: Μια υπόθεση που θα έπρεπε να βρίσκει ενωμένο τον πολιτικό κόσμο, ο ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί να την μετατρέψει σε αντιπολιτευτικό δηλητήριο

«Είναι πραγματικά χυδαίο να προσπαθεί ο κ. Τσίπρας να εκμεταλλευθεί όσα σοκαριστικά έρχονται στο φως, δίνοντας τους κομματικό χρώμα. Ζήτησε κανείς ευθύνες από τον κ.Τσίπρα για τον κ. Χαϊκάλη που με την υπογραφή του τον διόρισε υπουργό; Του ζήτησε ευθύνες για τον κ. Κιμούλη που η κυβέρνησή του διόρισε σε θέσεις ευθύνης;», σημείωσε το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, απαντώντας στον Αλέξη Τσίπρα για τα όσα είπε χθες σε διακαναλική του συνέντευξη.

Στην ίδια ανακοίνωση τονίζεται ότι από τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ. ζητήθηκαν ευθύνες μόνο για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης στην πρεσβεία της Βενεζουέλας «Που όχι μόνο την γνώριζε, αλλά προσπάθησε εγγράφως να την συγκαλύψει. Ο κ. Τσίπρας επαναλαμβάνει επίσης, άλλο ένα μεγάλο ψέμα: ότι ο κ. Λιγνάδης ήταν προσωπικός φίλος του πρωθυπουργού.

Ο κ. Μητσοτάκης γνώριζε τον κ. Λιγνάδη μόνο από θεατρικές παραστάσεις του, που είχε παρακολουθήσει. Τελεία. Η κυβέρνηση ήταν εκείνη που μέσω της ημερίδας με θέμα “Σπάσε τη Σιωπή – Μίλησε, Μην Ανέχεσαι”, ενθάρρυνε τα πρώτα στόματα να ανοίξουν.

Ο πρωθυπουργός από την πρώτη στιγμή στάθηκε στο πλευρό των θυμάτων της κακοποίησης» υπογράμμισε η ανακοίνωση η οποία καταλήγει αναφέροντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί αυτήν την υπόθεση να την μετατρέψει σε αντιπολιτευτικό δηλητήριο «Σε κάθε περίπτωση η πρόσκληση του πρωθυπουργού στις πολιτικές δυνάμεις προκειμένου να αντιμετωπιστούν τέτοιου είδους φαινόμενα παραμένει» καταλήγει η ανακοίνωση.