Πέτσας: Σε καραντίνα θα τεθούν όσοι γυρίζουν από το Ντουμπάι | ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ | Όλα στο προσκήνιο!

Πέτσας: Σε καραντίνα θα τεθούν όσοι γυρίζουν από το Ντουμπάι

Ύστερα από τον σάλο που προκάλεσαν τα δημοσιεύματα για το ταξίδι Ελλήνων διασήμων στο Ντουμπάι για την Πρωτοχρονιά, την ώρα που η Ελλάδα και οι πολίτες βρίσκονται σε συνεχές lockdown, ο Στέλιος Πέτσας με δηλώσεις του τόνισε ότι όσοι βρέθηκαν εκεί, μόλις επιστρέψουν πίσω, θα τεθούν σε καραντίνα.

«Έχουμε πει, ήδη, πριν από τα Χριστούγεννα ότι όποιος θα έρχεται από το εξωτερικό θα υποβάλλεται όχι μόνο σε PCR test 72 ωρών πριν έρθει, αλλά και σε rapid test στο αεροδρόμιο και θα μπαίνει και σε καραντίνα» υπογράμμισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Στην συνέχεια συγκεκριμενοποίησε και ποιους ακόμα αφορά: «Και αυτό, όχι για τους Έλληνες φοιτητές, που θα έρχονταν από το εξωτερικό να δουν τους γονείς τους, αλλά κυρίως για τους Έλληνες που ενώ δεν θα μπορούσαν να πάνε στην Αράχωβα ή σε άλλα θέρετρα, και θα ήθελαν να πάνε κάπου αλλού στο εξωτερικό. Επομένως, η καραντίνα δεν είναι κάτι καινούριο. Θα μπουν, λοιπόν, σε καραντίνα όσοι επιστρέφουν.

Ευτυχώς, στα στοιχεία που είδαμε χθες, τα τεστ που έγιναν ήταν αρνητικά, δεν είδαμε θετικά κρούσματα. Αλλά παρόλα αυτά, επειδή μπορεί να επωάζεται ο ιός, θα μείνουν σε καραντίνα» κατέληξε.

Στα κοινωνικά δίκτυα τα αρνητικά σχόλια πέφτουν ακόμα βροχή για όσους Έλληνες celebrities βρέθηκαν εκεί και μάλιστα το δημοσιοποίησαν μέσα από τα προφίλ τους σε αυτά.