ΗΠΑ: Η Ιβάνκα Τραμπ ήθελε να παραστεί στην ορκωμοσία του Τζο Μπάιντεν, λέει η πηγή του Λευκού Οίκου

Διχόνοιες στο περιβάλλον της οικογένειας του Ντόναλντ Τραμπ φαίνεται να εμφανίζονται τις τελευταίες ώρες, με την ορκωμοσία του Τζο Μπάιντεν να προκαλεί αντιδράσεις.

Συγκεκριμένα, δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Daily Mail, η οποία επικαλείται πηγή μέσα από τον Λευκό Οίκο, αναφέρει ότι η Ιβάνκα Τραμπ ήθελε να δώσει το παρόν στην ορκωμοσία του Τζο Μπάιντεν.

Μάλιστα, η ίδια φέρεται να επιχειρεί να διατηρήσει την εικόνα της, μετά τα πρωτοφανή επεισόδια στο Καπιτώλιο της Ουάσινγκτον που οδήγησαν την ισχύ του Ντόναλντ Τραμπ στο ναδίρ.

Από την πλευρά του, ο Ντόναλντ Τραμπ διαφώνησε με την επιλογή της κόρης του, με την Daily Mail να σημειώνει ότι για τον ίδιο «αποτελεί προσβολή και μόνο η σκέψη ότι θέλει να βρεθεί στον ίδιο χώρο με τους απατεώνες που προσπαθούν να τον καταστρέψουν».

Επιπλέον, προειδοποίησε την κόρη του ότι μια τέτοια απόφαση θα οδηγούσε στην απώλεια των υποστηρικτών της.

Άλλη πηγή του Λευκού Οίκου διέψευσε την είδηση, υποστηρίζοντας πως η Μελάνια Τραμπ δεν είχε ποτέ σκοπό να παρευρεθεί στην ορκωμοσία του Τζο Μπάιντεν.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ντόναλντ Τραμπ έχει δηλώσει ότι δεν θα δώσει το παρόν, λίγο πριν ανασταλεί ο λογαριασμός του στο Twitter.