Σταματούν οι κατά προτεραιότητα εμβολιασμοί κυβερνητικών και κρατικών στελεχών | ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ | Όλα στο προσκήνιο!

Σταματούν οι κατά προτεραιότητα εμβολιασμοί κυβερνητικών και κρατικών στελεχών

Aλλαγή στο πλάνο των εμβολιασμών των κυβερνητικών και κρατικών στελεχών από την κυβέρνηση.

Σύμφωνα με δηλώσεις της αναπληρώτριας κυβερνητικής συμβούλου Αριστοτελίας Πελώνη, με σχετική παρέμβαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη τα υπόλοιπα μέλη, θα εμβολιαστούν σύμφωνα με το πλάνο και το χρονοδιάγραμμα που έχει δώσει η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών.

«Ο συμβολισμός του θέματος εξαντλήθηκε στον εμβολιασμό του πρωθυπουργού και της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας και ολοκληρώνεται σήμερα με τον εμβολιασμό του κ. Κουτσούμπα» υπογράμμισε η κ. Πελώνη.

Σύμφωνα με πηγές του Μέγαρου Μαξίμου, αποδοκιμάζονται οι τυχόν πανηγυρικές αναρτήσεις υπουργών σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης με αφορμή των εμβολιασμό τους.

«Υπήρξε μια λίστα που αφορούσε κρίσιμες λειτουργίες του κράτους και της κυβέρνησης. Μέχρι χθες εμβολιάστηκαν 66 κυβερνητικά στελέχη και κρατικοί λειτουργοί από τους 128 που επρόκειτο να εμβολιαστούν και εδώ κλείνει η λίστα», ανέφερε η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος.

Το όλο θέμα ανέβηκε στα «ψηλά» της επικαιρότητας, ύστερα από τις αιτιάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα αυτό και την ακολουθία συγκεκριμένης τακτική της κυβέρνησης, όπως θεωρούν στελέχη του.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης επικαλέστηκε την καταγγελία του γ.γ της ΟΕΝΓΕ, Πάνου Παπανικολάου ότι αναβλήθηκαν εμβολιασμοί υγειονομικών, προκειμένου να εμβολιαστούν υπουργοί και στελέχη της κυβέρνησης.