Άδωνις Γεωργιάδης: «Αν γεμίσει η Ερμού, τέλος το click away» | ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ | Όλα στο προσκήνιο!

Άδωνις Γεωργιάδης: «Αν γεμίσει η Ερμού, τέλος το click away»

«H ‘’παράδοση εκτός’’ δεν μπορεί να υποκαταστήσει την κανονική λιανική πώληση, δεν υποκρινόμαστε κάτι τέτοιο, και γι’ αυτό το λόγο οι επιχειρήσεις με παράδοση εκτός θα εξακολουθούν να νοούνται κλειστές και θα λαμβάνουν τα προστατευτικά μέτρα της κυβερνήσεως σα να είναι κλειστές» τόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων επεσήμανε ότι «εάν δούμε ότι γεμίζει πάλι η Ερμού, θα σταματήσει η «παράδοση εκτός» (click away)».

Ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε ακόμα ότι σε μια τέτοια μορφή λειτουργίας των επιχειρήσεων «Ο πελάτης δε θα μπορεί να μπει στο κατάστημα. Πολλά καταστήματα έχουν e-shop και τα περισσότερα ασύρματα POS… Πολύ λίγα δεν έχουν ασύρματα, και είναι εύκολη η απόκτησή τους από τις τράπεζες. Επιτρέψαμε και την τηλεφωνική παραγγελία, και τη χρήση POS. Δεν θα επιτρέψουμε φυσική επαφή πελάτη με το κατάστημα» είπε. 

«Πρέπει να έχεις πάνω σου την ηλεκτρονική απόδειξη πληρωμής και το email με την ώρα παραλαβής, θα δώσουμε ανοχή μια ώρα πριν- μετά» επεσήμανε σχετικά με τις μετακινήσεις.