Τσίπρας: Ο κ. Μητσοτάκης επιλέγει να βάλει φίμωτρο και στις κοινοβουλευτικές διαδικασίες. - ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ - Όλα στο προσκήνιο!

Τσίπρας: Ο κ. Μητσοτάκης επιλέγει να βάλει φίμωτρο και στις κοινοβουλευτικές διαδικασίες.

Την ακύρωση της αυριανής συζήτησης στη Βουλή, σε συνέχεια της επίκαιρης ερώτησης για τα ΜΜΜ, στηλίτευσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας.

Αντ΄ αυτού ανακοίνωσε ότι πρόκειται να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου προκειμένου «να ακουστούν τα επιχειρήματα» όπως έγραψε.

«Μετά το νέο lockdown και την ομολογία της αποτυχίας του, ο κ. Μητσοτάκης επιλέγει να βάλει φίμωτρο και στις κοινοβουλευτικές διαδικασίες. Ακυρώνει την αυριανή συζήτηση στη Βουλή επίκαιρης ερώτησής μου που αφορά στις βαρύτατες κυβερνητικές ευθύνες για την αναζωπύρωση της πανδημίας στη χώρα μας», σημείωσε στο Twitter ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Και συνέχισε: «προφανώς ο κ. Μητσοτάκης προτιμά το μονόλογο και τη μονοφωνία των επιχορηγούμενων από τη λίστα Πέτσα ΜΜΕ και δεν θέλει να βρεθεί στη δύσκολη θέση να υπάρχει αντίλογος και επιχειρήματα για τις παλινωδίες που οδήγησαν στο νέο lockdown» ανέφερε.