Τηλεδιάσκεψη ΥΕΘΑ Νικόλαου Παναγιωτόπουλου με Σπουδαστές του Κολλεγίου Εθνικής Αμύνης του Ισραήλ - ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ - Όλα στο προσκήνιο!

Τηλεδιάσκεψη ΥΕΘΑ Νικόλαου Παναγιωτόπουλου με Σπουδαστές του Κολλεγίου Εθνικής Αμύνης του Ισραήλ

 Υπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος συμμετείχε σε τηλεδιάσκεψη με αντιπροσωπεία σπουδαστών του Κολλεγίου Εθνικής Άμυνας του Ισραήλ, η οποία αποτελείτο από Αξιωματικούς των Ισραηλινών Ενόπλων Δυνάμεων και κρατικούς Αξιωματούχους.

Κατά τη διάρκεια της τηλεδιασκέψεως, ο κ. Παναγιωτόπουλος αναφέρθηκε στις εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο, εστιάζοντας στις αρνητικές επιπτώσεις της προκλητικής και παραβατικής συμπεριφοράς της Τουρκίας. Υπογραμμίστηκε, επίσης, η σημασία της στρατηγικής σχέσης της Ελλάδος με το Ισραήλ για την ασφάλεια και σταθερότητα της ευρύτερης περιοχής, καθώς και το εξαιρετικό επίπεδο αμυντικής συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών.

Η Ισραηλινή αντιπροσωπεία επισκέπτεται την χώρα μας στο πλαίσιο προγράμματος εκπαίδευσης που περιλαμβάνει ενημερώσεις σε μονάδες και εγκαταστάσεις των τριών κλάδων των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων για τις δυνατότητες και την αποστολή τους.