ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: Την ώρα που μιλά για «νέο ΕΣΥ», δρομολογεί περικοπές 600 εκατ. ευρώ στον προϋπολογισμό της Υγείας για το 2021 - ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ - Όλα στο προσκήνιο!

ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: Την ώρα που μιλά για «νέο ΕΣΥ», δρομολογεί περικοπές 600 εκατ. ευρώ στον προϋπολογισμό της Υγείας για το 2021

Τοποθέτηση για την επίσκεψη Κυριάκου Μητσοτάκη σήμερα στην Θεσσαλονίκη σε δύο νοσοκομεία, έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του.

Η Κουμουνδούρου έκανε λόγο για επικοινωνιακό σόου του του πρωθυπουργού «την ώρα που τα νοσοκομεία σε όλη τη βόρεια Ελλάδα καταρρέουν οι υγειονομικοί τα κρατάνε με υπεράνθρωπες προσπάθειες, ο κ. Μητσοτάκης πήγε σαν κλέφτης στη Θεσσαλονίκη για να κάνει επικοινωνιακό σόου. Αφού απέκλεισαν όλους τους εργαζόμενους του Ιπποκράτειου και του Παπαγεωργίου υπό το φόβο διαμαρτυριών, επέτρεψαν μόνο σε μέλη της ΔΑΚΕ να τον «υποδεχθούν»» σημείωσε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Παράλληλα ασκεί κριτική στην κυβέρνηση ότι 9 μήνες δεν έχει κάνει μία μόνιμη πρόσληψη γιατρού «δεν έχει επιτάξει τις μεγάλες ιδιωτικές κλινικές, δεν έχει συνταγογραφήσει τα τεστ και έχει μετατρέψει τη διάγνωση της νόσου σε προϊόν πολυτελείας προς όφελος επιχειρηματικών συμφερόντων» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ, με την ανακοίνωση να καταλήγει ότι ο κ. Μητσοτάκης «την ώρα που μιλά για «νέο ΕΣΥ» δρομολογεί περικοπές 600 εκατ. ευρώ στον προϋπολογισμό της Υγείας για το 2021» αναφέρεται στην ανακοίνωση.