«Στον Λευκό Οίκο συνεχίζουμε να εργαζόμαστε θεωρώντας ότι ο Τραμπ θα έχει δεύτερη θητεία» ανέφερε σύμβουλος του - ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ - Όλα στο προσκήνιο!

«Στον Λευκό Οίκο συνεχίζουμε να εργαζόμαστε θεωρώντας ότι ο Τραμπ θα έχει δεύτερη θητεία» ανέφερε σύμβουλος του

Βέβαια για νίκη στις εκλογές, μετά την ετυμηγορία του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ που εκκρεμεί, εμφανίζονται τα περισσότερα στελέχη από το στρατόπεδο του Ντόναλντ Τραμπ.

Ο οικονομικός σύμβουλος του Ρεπουμπλικάνου δισεκατομμυριούχου, Πίτερ Ναβάρο, αρνείται να παραδεχτεί την ήττα του Τραμπ στις προεδρικές εκλογές της 3ης Νοεμβρίου, αναφέροντας στο Fox Business

«Στον Λευκό Οίκο συνεχίζουμε να εργαζόμαστε θεωρώντας ότι ο Τραμπ θα έχει δεύτερη θητεία.

Πιστεύω ότι είναι πραγματικά σημαντικό να καταλάβετε ότι θέλουμε επαληθεύσιμα ψηφοδέλτια, μια ψηφοφορία που να μπορεί να επικυρωθεί και μια έρευνα για τον αυξανόμενο αριθμό των ισχυρισμών περί απάτης τους οποίους έκαναν μάρτυρες που υπέγραψαν ένορκες, γραπτές καταγγελίες», ανέφερε ο στενός συνεργάτης και σύμβουλος του Ντ. Τραμπ.

Βέβαια μέχρι στιγμής δεν επιβεβαιώνονται όσα λέει το περιβάλλον του Αμερικανού Προέδρου, καθώς οι υπηρεσίες που είναι αρμόδιες για την ασφάλεια των εκλογών στις ΗΠΑ, προχθές διεμήνυσαν ότι μέχρι στιγμής δεν έχουν απόδειξη για κυβερνοεπιθέσεις οι οποίες αλλοίωσαν το αποτέλεσμα κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής των εκλογών.