Ελληνικό ΥΠΕΞ: Οι σπασμωδικές αντιδράσεις της Τουρκίας αναδεικνύουν διεθνώς το αδιέξοδό της - ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ - Όλα στο προσκήνιο!

Ελληνικό ΥΠΕΞ: Οι σπασμωδικές αντιδράσεις της Τουρκίας αναδεικνύουν διεθνώς το αδιέξοδό της

Tην εμπρηστική ανακοίνωση του Τουρκικού Υπουργείου Εξωτερικών το οποίο μεταξύ άλλων κάλεσε την Ε.Ε «να σταματήσει να παραδίδεται στις παράλογες και κακομαθημένες αξιώσεις της Ελλάδας και της Κύπρου», κλήθηκε να σχολιάσει ο Αλέξανδρος Γεννηματάς.

Ο εκπρόσωπος του Ελληνικού ΥΠΕΞ επεσήμανε ότι η Τουρκία με τις σπασμωδικές της αντιδράσεις, το μόνο που κάνει είναι να αναδεικνύει διεθνώς το αδιέξοδό της.

«Οι σπασμωδικές αντιδράσεις της Τουρκίας σε συνέχεια του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και της επίσκεψης του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Δένδια, στην Αρμενία και το Ιράκ, το μόνο που κάνουν είναι να αναδεικνύουν διεθνώς το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει συνεπεία των δικών της επιλογών», ανέφερε ο κ. Γεννηματάς και συμπλήρωσε

«Όσο για τον εξωφρενικό ισχυρισμό της ότι αποτελεί κοινό παρονομαστή για τη λύση όλων των προβλημάτων στην περιοχή, θα ήταν σκόπιμο να τον επιβεβαιώσει με τις χώρες της περιοχής που μάλλον ως κοινό παρονομαστή των προβλημάτων τους την αισθάνονται».