Γεννηματά: Ο κ. Μητσοτάκης, αφήνει τους αδύναμους δανειολήπτες βορά στις τράπεζες.

«Η κυβέρνηση έτσι οδηγεί σε μαζικές πτωχεύσεις, ο κ. Μητσοτάκης, αφήνει τους αδύναμους δανειολήπτες βορά στις τράπεζες. Μετατρέπει τους ιδιοκτήτες σε ενοικιαστές του σπιτιού τους» ανέφερε η Φώφη Γεννηματά σε συναντήσεις που είχε σήμερα με εκπροσώπους δικηγορικών συλλόγων, αλλά και επιχειρήσεων, με θέμα συζήτησης το νομοσχέδιο που φέρνει αύριο η κυβέρνηση για τον πτωχευτικό κώδικα.

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ επεσήμανε ότι η κυβέρνηση με αυτό το σχέδιο νόμου δεν προστατεύει την πρώτη κατοικία και δεν δίνει την ευκαιρία στους έντιμους επιχειρηματίες να ορθοποδήσουν.

Μετά την συνάντησή της με τους εκπροσώπους των φορέων, τόνισε ότι το ΚΙΝΑΛ είναι η μόνη παράταξη που προστάτευσε πραγματικά την πρώτη κατοικία σε πολύ δύσκολες εποχές

Είμαστε η μόνη παράταξη που προστάτευσε πραγματικά την πρώτη κατοικία σε πολύ δύσκολες εποχές. Είμαστε η μόνη παράταξη που στήριξε και στηρίζει τη μεσαία τάξη» τόνισε η επικεφαλής του κόμματος, προσθέτοντας ακόμα ότι το Κίνημα Αλλαγής «θα παλέψει για να τους δώσει μια δεύτερη ευκαιρία που υπηρετεί την ανάπτυξη της χώρας, την οικονομική πρόοδο και την κοινωνική συνοχή».