Να μην πανηγυρίζει η κυβέρνηση για την οικονομία, καθώς «τα οικονομικά στοιχεία που βλέπουμε τον τελευταίο καιρό δεν προέκυψαν από την πανδημία κορονοϊού, αλλά νωρίτερα, από τους πρώτους μήνες που αναλάβατε τη διαχείριση της χώρας»
Τις θέσεις του ανέπτυξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για τις οικονομικές και υγειονομικές επιπτώσεις της πανδημίας στην Βουλή ύστερα από σχετικό αίτημα της Φώφης Γεννηματά.
Την απόλυτη καταδίκη της για το ανάρμοστο σχόλιο διαγωνιζόμενου παίκτη στο τηλεοπτικό παιχνίδι «Big Brother» εξέφρασε με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία.
Το ενδεχόμενο κυρώσεων κατά της Τουρκίας, σε περίπτωση συνέχισης των προκλήσεων στην Ανατολική Μεσόγειο, υποστήριξε ο καγκελάριος της Αυστρίας, Σεμπάστιαν Κουρτς.
Την αναγκαιότητα της κρατικής παρέμβασης στην ιταλική οικονομία για την αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας του κορωνοϊού επισήμανε ο πρωθυπουργός της χώρας, Τζουζέπε Κόντε.