Θ. Μωραΐτης για εξέλιξη πανδημίας: Η ευθύνη ανήκει αποκλειστικά στην Κυβέρνηση

 «Μετά από τις παλινωδίες στη διαχείριση της πανδημίας και τον Ανασχηματισμό που δεν έγινε… ήρθε το φιλότιμο. Αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες μέρες είναι η επιτομή της ανευθυνότητας και της ακύρωσης κάθε προσπάθειας των πολιτών» τόνισε σήμερα ο Θάνος Μωραΐτης. 

Ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ αναφερόμενος στην αντίδραση της κυβέρνησης σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις με την αύξηση κρουσμάτων κορωνοϊού στην χώρα μας σημείωσε ακόμα ότι οι πολίτες σηκώνουν την ευθύνη όταν ξέρουν ότι δεν εμπαίζονται «Και διαψεύστηκαν πανηγυρικά. Η ευθύνη ανήκει αποκλειστικά στην κυβέρνηση» ανέφερε. 

Σε άλλο σημείο της τοποθέτησής του έκανε λόγο για ένα πρωτοφανές αλαλούμ που έχει δημιουργήσει η κυβέρνηση με πράξεις που ακυρώνουν η μία την άλλη καθημερινά.

«Αφού αποφάσισαν να μεταβιβάσουν την ευθύνη και πάλι στην Επιτροπή των λοιμωξιολόγων, αφού πέταξαν την μπάλα στην εξέδρα με έναν Ανασχηματισμό που δεν έγινε, ο Πρωθυπουργός μας ενημέρωσε ότι “θα εμβολιαστούμε με φιλότιμο”, γιατί προφανώς, τίποτ` άλλο δε μπορούν να υλοποιήσουν», δήλωσε με νόημα.