Τέλος το Happy Day για την φετινή χρονιά | ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ | Όλα στο προσκήνιο!

Τέλος το Happy Day για την φετινή χρονιά

Ραντεβού για τον Σεπτέμβριο έδωσε με τους τηλεθεατές η Σταματίνα Τσιμτσιλή, καθώς το «Ηappy Day» έριξε χθες την αυλαία για την φετινή σεζόν.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής του Alpha απευθυνόμενη προς το τηλεοπτικό κοινό είπε

«Να σας ευχαριστήσουμε για αυτό το πολύ όμορφο που έχουμε χτίσει όλα αυτά τα χρόνια. Γιατί το Happy Day δεν είμαστε μόνο εμείς, είμαστε εμείς σε συνδυασμό με εσάς, θέλουμε να είμαστε η παρέα σας. Να γελάμε, να λέμε σοβαρά πράγματα, να λέμε αστεία, αλλά να προσπαθούμε πάντα να βλέπουμε το ποτήρι μισογεμάτο.

Η φετινή σεζόν σίγουρα δεν ήταν εύκολη για κανέναν. Δεν λείψαμε ούτε μια μέρα, είμαστε η μόνη ψυχαγωγική εκπομπή που δεν σταμάτησε ούτε μια μέρα να είναι εδώ στην παρέα σας. Ήμασταν πιστοί στο ραντεβού για να σας ψυχαγωγήσουμε και να σας κάνουμε να ξεχαστείτε», ανέφερε.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε η Στ. Τσιμτσιλή στην Μαρία Αντωνά η οποία αποχωρεί από την εκπομπή

«Μαράκι, μπορεί να μην είμαστε του χρόνου παρέα, αλλά η αγάπη και η συμπάθεια θα παραμείνουν και θα αντέξουν στο χρόνο», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, με Μ. Αντωνά να ευχαριστεί πολύ για την ευκαιρία που της δόθηκε να συμμετέχει στο Happy Day.

H εκπομπή την τελευταία ημέρα προβολής της για αυτήν την σεζόν κατέγραψε στο γενικό σύνολο 14,4% και στο λεγόμενο δυναμικό κοινό 15,3%.