Αφγανιστάν: Έφηβη σκότωσε Ταλιμπάν για εκδίκηση για τον φόνο των γονιών της | ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ | Όλα στο προσκήνιο!

Αφγανιστάν: Έφηβη σκότωσε Ταλιμπάν για εκδίκηση για τον φόνο των γονιών της

Μια έφηβη στο Αφγανιστάν σκότωσε δύο Ταλιμπάν και τραυμάτισε αρκετούς άλλους για να εκδικηθεί για τον θάνατο των γονιών της από τους ίδιους, όπως ανακοίνωσαν τοπικοί αξιωματούχοι.

Το συμβάν έλαβε χώρα πριν από μερικές ημέρες, όταν τα δύο άτομα εισέβαλαν στο σπίτι της έφηβης, της οποίας ο πατέρας ήταν προεστός χωριού που βρίσκεται στα κεντρικά του Αφγανιστάν.

Οι Ταλιμπάν αναζήτησαν τον ίδιο, καθώς στήριζε την κυβέρνηση της χώρας. Οι ίδιοι έσυραν τον άνδρα έξω από το σπίτι του και όταν η σύζυγός του αντιστάθηκε, οι Ταλιμπάν σκότωσαν και τους δύο.

Όπως έγινε γνωστό από τις τοπικές αρχές, η νεαρή Καμάρ Γκουλ, «η οποία βρισκόταν στο σπίτι, άρπαξε ένα όπλο που είχε η οικογένεια. Σκότωσε τους δύο Ταλιμπάν που είχαν δολοφονήσει τους γονείς της και τραυμάτισε πολλούς άλλους».

Ακολούθως, μέλη των Ταλιμπάν επιτέθηκαν στο σπίτι αλλά απωθήθηκαν από χωρικούς και πολιτοφυλακές που πρόσκεινται στην κυβέρνηση.

Εκπρόσωπος της τοπικής επαρχίας ανέφερε πως η έφηβη και ο αδερφός της οδηγήθηκαν σε ασφαλές μέρος.

Η είδηση σχολιάστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς πολλοί έσπευσαν να χαιρετίσουν την ηρωική πράξη της Καμάρ Γκουλ.