Μύδροι ΚΚΕ κατά Πορτοσάλτε | ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ | Όλα στο προσκήνιο!

Μύδροι ΚΚΕ κατά Πορτοσάλτε

Επίθεση κατά μέτωπο  εξαπέλυσε το ΚΚΕ κατά του Άρη Πορτοσάλτε και του ΣΚΑΪ, ύστερα από τα σχόλια του δημοσιογράφου αναφορικά με τα προβλήματα στην κυκλοφορία που έχει προκαλέσει ο «Μεγάλος Περίπατος της Αθήνας».

Ο δημοσιογράφος ανέφερε ότι έχει ευθύνη για τα προβλήματα που δημιουργούνται στο κυκλοφοριάκο της χώρας το ΚΚΕ με τις συγκεντρώσεις και τις κινητοποιήσεις που κάνει, προκαλώντας την οργή των ανθρώπων του Περισσού οι οποίοι εξέδωσαν ανακοίνωση γι αυτό το θέμα:

«Το ΚΚΕ καταγγέλλει τον δημοσιογράφο Άρη Πορτοσάλτε, που με τη γνωστή τακτική -όπως αναφέρει- της προβοκάτσιας, της διαστρέβλωσης και του γκεμπελισμού, ανακάλυψε ότι για τα κυκλοφοριακά προβλήματα στο κέντρο της Αθήνας φταίνε οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων και το ΚΚΕ.

Πολύ βολική -αν και γελοία- δικαιολογία για να κρυφτεί το χάος και το πραγματικό βασανιστήριο που προκάλεσε ο “Μεγάλος Περίπατος” και οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Δήμο της Αθήνας, που μόνο το ΚΚΕ καταψήφισε τονίζει το ΚΚΕ και επισημαίνει: Τι κι αν χθες αυτοί που κινητοποιούνταν ήταν οι κατά τα άλλα “ήρωες” υγειονομικοί! Προφανώς για αυτούς είναι ήρωες αν σκύβουν το κεφάλι κι όχι όταν διεκδικούν για την επίλυση των οξυμένων προβλημάτων… Αλήθεια για το σημερινό χάος στο κέντρο της Αθήνας ποια κινητοποίηση ευθύνεται;.
Είναι προφανές ότι το νέο παραλήρημα Πορτοσάλτε δεν είναι ευθύνη μόνο του ιδίου, αλλά και της εκπομπής που τον φιλοξενεί (“Σήμερα”), σε αντίθεση με το ΚΚΕ, που στη συγκεκριμένη εκπομπή δεν περνάει ούτε από έξω. Το δυστύχημα για αυτούς είναι ότι ο κόσμος τους έχει πάρει χαμπάρι» αναφέρει η ανακοίνωση.