Κορωνοϊός-Τραμπ: Έντονη διαφωνία Τραμπ με δημοσιογράφο – Αποχώρησε από την συνέντευξη τύπου

Μια έντονη λογομαχία που είχε ο Ντόναλντ Τραμπ με δημοσιογράφο ασιατικής καταγωγής στάθηκε αφορμή για να διακοπεί η συνέντευξη τύπου στον Λευκό Οίκο, με τον ίδιο να αποχωρεί στο τέλος.

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος Weijia Jiang από το CBS ρώτησε τον Αμερικανό Πρόεδρο τον τρόπο που αντιμετωπίζει  τον κορωνοϊό. Ο ίδιος απάντησε άμεσα, συστήνοντας σε έντονο ύφος στην δημοσιογράφο να ρωτήσει «το ίδιο πράγμα την Κίνα».

Κατόπιν, ο Τραμπ έδωσε τον λόγο σε δημοσιογράφο του CNN. Παρά ταύτα, η Jiang κατέβασε την προστατευτική μάσκα της, ρωτώντας τον ίδιο γιατί πρέπει να ρωτήσει την Κίνα. Όμως, ο Τραμπ επέμεινε στην απάντησή του, υποστηρίζοντας ό ,τι είπε στην απάντησή του.

Λίγο μετά η δημοσιογράφος του CNN, Kaitlin Collins, απευθύνθηκε στον Τραμπ, λέγοντας πως εκείνος της έδωσε τον λόγο, με τον Αμερικανό Πρόεδρο να αποχωρεί ενοχλημένος από την συνέντευξη τύπου.

Σε προηγούμενες αναφορές του κατά την διάρκεια της συνέντευξης ο Τραμπ τόνισε ότι το σύστημα υγείας ανταποκρίθηκε, ενώ υπογράμμισε ότι η χώρα έχει επικρατήσει στη μάχη της πανδημίας, παρά την ύπαρξη πολλών δεκάδων χιλιάδων νεκρών.