Ένας χρόνος τεράστιας προσπάθειας! | ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ | Όλα στο προσκήνιο!

Ένας χρόνος τεράστιας προσπάθειας!

Όλα από το μηδέν! Χωρίς μεγάλα μέσα, ισχυρά στηρίγματα, πολλά χέρια, φτάσαμε εδώ που είμαστε σήμερα! 

Μια ιδέα πριν από 15 μήνες έπεσε στη συζήτηση μέσα στη παρέα μας, παρέα φίλων και μετά από 3 μήνες γεννήθηκε το stoproskinio.gr (όπως είχε συμβεί 10 χρόνια πριν και με το giabit.blogspot.gr), που στην πορεία ονομάστηκε proskinio.gr.

Κλείσαμε έναν χρόνο σκληρής δουλειάς! Χτίσαμε την σελίδα με πολύ κόπο, με πολύ μεράκι, με πολλά όνειρα, με καθαρές προθέσεις προς όλους, με μόνον στόχο μια αξιόλογη και έντιμη προσπάθεια για έγκυρη, έγκαιρη ενημέρωση και ακηδεμόνευτη άποψη. Νομίζω ότι έχουμε φτάσει ήδη στην εκπλήρωση του στόχου! Μακριά από πολιτικές και άλλου τύπου δεσμεύσεις, μα και με προσπάθεια να μην αποκλειστεί η φωνή και η άποψη κανενός. 

Με κόπο επίσης και τεράστια υπομονή, κερδίσαμε την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών με σύμμαχο και απαραίτητο αρωγό τα Social media! 

Έχουμε διευρύνει συνεργασίες με άτομα, έχουμε ισχυρότερη φωνή και συνεχίζουμε τον δεύτερο χρόνο για τα πιο σπουδαία! Τα πιο ουσιαστικά! 

Πλάνο, σχέδιο, μεράκι, υπομονή, επιμονή, και οικονομική προσπάθεια για να ανθίσει ένα site όπου ο κάθε ένας μπορεί να έχει το δικό του βήμα! Να οικοδομήσουμε μια σχέση πραγματικής εμπιστοσύνης με τους αναγνώστες μας! Όπου κάθε ένας θα μπορεί να γράφει την γνώμη του και να υπάρχει συμμετοχή στα του site τεκταινόμενα. Διαδραστικότητα με την κοινωνία! Το προσωπικό μου όνειρο! 

Να ευχαριστήσουμε λοιπόν εκ βάθους καρδιάς τους όλο και περισσότερους αναγνώστες μας, καθώς και τους ανθρώπους που μας έχουν παραχωρήσει συνεντεύξεις μέχρι τώρα, οι οποίοι αποτελούν στην πλειοψηφία τους δημόσια πρόσωπα και σημαντικοί άνθρωποι στον χώρο τους. Επίσης αναδείξαμε νέους σε ηλικία συμπολίτες μας που είχαν κάτι σημαντικό να πουν.

Το συναρπαστικό ταξίδι μας συνεχίζεται! Με μια μικρή αλλά γερή σχεδία συνεχίζουμε αυτό το ταξίδι μας σε νερά αχαρτογράφητα! 

Συνεχίζουμε! 

 

Δημήτρης Κυριακού