Βερύκιος: «Έβγαλε βρώμα η ιστορία ότι ξοφλήσαμε…» Αμ δε... | ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ | Όλα στο προσκήνιο!

Βερύκιος: «Έβγαλε βρώμα η ιστορία ότι ξοφλήσαμε…» Αμ δε…

Με μια μακροσκελή ανακοίνωση στον λογαριασμό του στο Facebook ο Δήμος Βερύκιος εξαπολύει επίθεση και ασκεί δριμεία κριτική σε όσους όπως είπε «διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις» ότι σταματάει από τον Alpha.

Ακολουθεί ολόκληρο το κείμενο του δημοσιογράφου:

«Κακά τα ψέματα. Όταν κάνεις τηλεόραση είσαι «όμηρος» της τηλεθέασης. Προσωπικά «Δόξα το Θεό» δεν έχω παράπονο. Καθημερινά εισπράττω την αποδοχή των τηλεθεατών και στα… νούμερα. Ωστόσο χτες (5/3/20) ήταν μια ξεχωριστή μέρα για το “Happy Day”. Το πρωινό ενημερωτικό δεκαπεντάλεπτο του «Happy Day» ( 9 με 9.15´) σε ΟΛΑ -μα ΟΛΑ- τα τηλεοπτικά κοινά κέρδισε τον ανταγωνισμό! Είναι ιδιαίτερη η Τιμή να σε εμπιστεύονται οι τηλεθεατές στα Μεγάλα Γεγονότα & μάλιστα στα Εθνικά Θέματα με τα οποία ασχολείσαι με επαγγελματική αφοσίωση 35 χρόνια.

Νιώθω την ανάγκη να σας ? διότι αυτές τις ουσιώδεις… λεπτομέρειες δεν τις πιάνουν τα «ραντάρ» του τηλεοπτικού ρεπορτάζ που -τηλεκατευθυνόμενα- χρόνια τώρα με εμφανίζουν ως ξοφλημένο? Όπως λέει & ο Κ.Τριπολίτης στο «Ανεμολογιο»: «Έβγαλε βρώμα η ιστορία ότι ξοφλήσαμε…» Αμ δε..?

Σ.Σ: Δεν παραπονιέμαι. Απλώς υπάρχει & ένα όριο. Δεν μπορεί καθ όλη την σεζόν να καταγράφεις πρωτιές στα δυναμικά κοινά (εμπορικά) της τηλεθέασης & αντί για «Μπράβο» να διασπείρουν ψευδώς & ανωνύμως ότι κόβεσαι! Ο «υβριδικός πόλεμος» στην TV μέσω του Διαδικτύου μαίνεται εδώ και καιρό , αλλά το σύστημα δεν τολμάει να καταπολεμήσει τα fake news στο Διαδίκτυο. Προφανώς το βολεύουν αν δεν τα γεννάει το ίδιο…», αναφέρει ο έμπειρος ρεπόρτερ.