Στον ΑΝΤ1 η μετάδοση των Χαιρετισμών και της Θείας Λειτουργίας

Στον ΑΝΤ1 θα προβληθούν τελικά το επόμενο χρονικό διάστημα οι Ιερές Ακολουθίες των Χαιρετισμών (αρχής γενομένης από αύριο στις 17.00) και της Κυριακάτικης Θείας Λειτουργίας (7.45 έναρξη).

Ο ιδιοκτήτης του ΑΝΤ1 Group Θοδωρής Κυριακού μάλιστα επικοινώνησε με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδας Ιερώνυμο και ο δεύτερος χαιρέτισε την πρωτοβουλία του να εντάξει στο πρόγραμμα του καναλιού την μετάδωσει των Ιερών ακολουθειών. 

Μια κίνηση ομολογουμένως που ξάφνιασε, καθώς μέχρι χθες η ΕΡΤ προέβαλλε ως το απόλυτο φαβορί ώστε να προβάλλει τα Θρησκευτικά δρώμενα.

Ο σταθμός του Αμαρουσίου μάλιστα εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Στη δύσκολη περίοδο που διανύει η χώρα, ο ΑΝΤ1 θέτει τη δύναμή του ως Μέσο Μαζικής Επικοινωνίας στην υπηρεσία του κοινωνικού συνόλου και ενισχύει, μέσα από το τροποποιημένο πρόγραμμά του, τις προσπάθειες της Πολιτείας για την προστασία της Δημόσιας Υγείας.

Στηρίζοντας την πρόσφατη οδηγία περί αποφυγής των συναθροίσεων σε κλειστούς χώρους, αλλά και δείχνοντας σεβασμό στο θρησκευτικό συναίσθημα μεγάλης μερίδας τηλεθεατών, ο ΑΝΤ1 θα καλύψει την Ιερά Ακολουθία των Χαιρετισμών και της Κυριακάτικης Θείας Λειτουργίας».

Να σημειωθεί ότι η αυριανή κάλυψη της Ακολουθίας των Χαιρετισμών θα γίνει μέσα από το web tv του ΑΝΤ1 και στο www.ant1news.gr, ενώ αυτή της Θείας Λειτουργίας την Κυριακή, από την τηλεόραση του ΑΝΤ1.