Κορωνοϊός-Εξελίξεις: Aυτοκτόνησε ο ΥΠΟΙΚ της Έσσης, θάνατος βρέφους από κορωνοϊό, Απεβίωσε πρώην υπουργός του Σαρκοζί | ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ | Όλα στο προσκήνιο!

Κορωνοϊός-Εξελίξεις: Aυτοκτόνησε ο ΥΠΟΙΚ της Έσσης, θάνατος βρέφους από κορωνοϊό, Απεβίωσε πρώην υπουργός του Σαρκοζί

Aυτοκτόνησε ο ΥΠΟΙΚ της Έσσης

Νεκρός στις γραμμές του τρένου βρέθηκε χθες ο υπουργός Οικονομικών του κρατιδίου Thomas Schäfer στην περιοχή Χόχαϊμ της Έσσης. Σύμφωνα με τις τοπικές αρχές, ο 54χρονος χριστιανοδημοκράτης αυτοκτόνησε.

Ο σοκαρισμένος Πρωθυπουργός της Έσσης Volker Bouffier, δήλωσε σήμερα ότι ο επί χρόνια συνεργάτης του ανησυχούσε ιδιαίτερα για την κρίση του κορονοϊού και εργαζόταν μέρα και νύχτα, προκειμένου να βρει τρόπους για την αντιμετώπισή της, σε ό,τι αφορά στην χρηματοδότηση και την οργάνωση των υπηρεσιών.

«Φαίνεται ότι φοβόταν ότι δεν θα μπορούσε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των πολιτών. Νομίζω ότι τον λύγισαν αυτές οι ανησυχίες. Δυστυχώς, δεν κατάφερε να βρει διέξοδο»

Η σορός του αναγνωρίστηκε νωρίτερα σήμερα.

 

θάνατος βρέφους από κορωνοϊό

Ο πρώτος θάνατος βρέφους από κορωνοϊό που είχε βρεθεί θετικό στον ιό ανακοίνωσαν χθες Σάββατο οι αρχές της πολιτείας Ιλινόι στις ΗΠΑ. 

Το μωρό ήταν ηλικίας μικρότερης του ενός έτους ενώ δεν έχει διευκρινιστεί αν το βρέφος είχε υποκείμενες παθήσεις.

 

Απεβίωσε πρώην υπουργός του Σαρκοζί 

Απεβίωσε σε ηλικία 75 ετών, ο Πατρίκ Ντεβεντζιάν πρώην υπουργός Οικονομικής Ανάκαμψης του Νικολά Σαρκοζί. Ο ίδιος είχε μιλήσει για την περιπέτεια του.

«Χτύπησε και έμενα η επιδημία. Νιώθω την ανάγκη να πω μπράβο σε γιατρούς και νοσηλευτές για την προσφορά τους. Τους ευχαριστώ θερμά. Πλέον η κατάσταση μου έχει σταθεροποιηθεί και σύντομα ελπίζω πως θα είμαι καλά».