Πρ.Παυλόπουλος και Κ.Μητσοτάκης αποχαιρετούν τον Θάνο Μικρούτσικο

Εδώ και λίγη ώρα η είδηση του θανάτου του Θάνου Μικρούτσικου είναι το πρώτο θέμα σε όλα τα Μέσα, ραδιοτηλεοπτικά και μη. Πέρα από τους χιλιάδες θαυμαστές που εκφράζουν τη λύπη τους στα socia media για την απώλεια του διάσημου μουσικοσυνθέτη, μηνύματα απέστειλαν και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, καθώς και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας σημειώνει «Ο θάνατος του Θάνου Μικρούτσικου αποτελεί, αναμφισβήτητα, μεγάλη απώλεια για την Τέχνη και τον Πολιτισμό μας γενικότερα. Και η απώλεια αυτή είναι τόσο περισσότερο επώδυνη, όσο έρχεται σε μιαν εποχή, κατά την οποία τέτοια κενά είναι πολλαπλώς δυσαναπλήρωτα. Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους οικείους του», ανεφέρε ο κ.Παυλόπουλος.

Από τη πλευρά του ο Πρωθυπουργός σημείωσε «Με την μοναδική μουσική του, αλλά και την πολιτική και κοινωνική του παρουσία, ο Θάνος Μικρούτσικος σφράγισε την εποχή μας. Τον αποχαιρετούμε καθώς ξεκίνησε να συναντήσει το Σταυρό του Νότου. Θερμά συλλυπητήρια στους δικούς του» ήταν το μήνυμά του.