Γ. Τράγκας: «Πνέουν οι άνεμοι του πολέμου στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο»

Για ακόμη μια φορά ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας, μέσα από την καθημερινή εκπομπή του «Εν Αθήναις» στα Παραπολιτικά 90,1 μίλησε για το μείζων θέμα του μεταναστευτικού στην Ελλάδα και έθιξε με τον «καυστικό» του λόγο τις αδυναμίες της Κυβέρνησης να το διαχειριστεί. Αναλυτικά είπε:

«Μας ακούει. Έστω και αργά. Η επικοινωνία με τους Γάλλους και το ραντεβού με τον Τραμπ, έστω και καθυστερημένα, ίσως προσφέρουν κάτι στην άνυδρη και ανέμπνευστη εξωτερική πολιτική μας. Την ώρα μάλιστα που πνέουν οι άνεμοι του πολέμου, στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο.
Βέβαια, ο Κυριάκος θα ακούσει από τον Τραμπ, όσα του είπε ο Πομπέο στην Αθήνα. Δηλαδή, να τα βρούμε με την Τουρκία με καλόπιστες διμερείς συνομιλίες. Να μην λάβουμε υπόψη μας καθόλου τη συνθήκη της Λωζάνης. Μαθαίνω ότι τα ίδια του λέει στο τηλέφωνο και η κα Μέρκελ, η οποία αποθεώνει τον Ερντογάν εντός του γερμανικού κοινοβουλίου.
Η Τουρκία θα επιτεθεί σύντομα αξιοποιώντας και το πολιτικό κενό που θα υπάρξει λόγω της προεκλογικής εκστρατείας που υπάρχει ήδη στην Αμερική και μετά τη ρήξη του κυβερνητικού συνασπισμού θα υπάρξει και στη Γερμανία.
Δυστυχώς δεν θέλουμε να κοιτάξουμε κατάματα το οξύτατο πρόβλημα.
Ο πρωθυπουργός επιμένει στην υποδοχή των μεταναστών, στα hot spot και στην ανέλεγκτη διάβαση των συνόρων μας.
Επιμένει σε μη λύσεις που επιτρέπουν να εισέρχονται στο ελληνικό έδαφος κατάσκοποι, σαμποτέρ και κομάντος των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων. Πράξεις και ομιλίες επαναλαμβανόμενες παράγουν τα ίδια αποτελέσματα.
Θα γεμίσουμε εκατοντάδες χιλιάδες μουσουλμάνους, για την ακρίβεια εκατομμύρια πριν το καταλάβουμε. Αντικαθιστούμε τον πληθυσμό και τους Έλληνες που έφυγαν στο εξωτερικό με μουσουλμάνους που αποδεδειγμένα δεν έδειξαν καμία συμβατότητα με ουδεμία δυτική κοινωνία.

 

Διαβάστε περισσότερα στο crashonline.gr