Ο Καραμανλής βγαίνει μπροστά και απαντάει για το εάν είναι υπεύθυνος για την χρεοκοπία της χώρας - ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ - Όλα στο προσκήνιο!

Ο Καραμανλής βγαίνει μπροστά και απαντάει για το εάν είναι υπεύθυνος για την χρεοκοπία της χώρας

Ενδεχόμενο νέας δημόσιας παρέμβασης του πρώην Πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή και μάλιστα με θέμα την οικονομική διαχείριση επί της κυβερνητικής του θητείας.
Σύμφωνα με όσα ανέφερε χθες ο δημοσιογράφος, Γιώργος Παπαχρήστος στη στήλη του στα «ΝΕΑ», ο Κώστας Καραμανλής έχει προσκληθεί από τον Κώστα Μίχαλο να είναι ένας από τους ομιλητές σε εκδήλωση του ΕΒΕΑ με θέμα τη διεθνή πολιτική και την οικονομία.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο πρώην πρωθυπουργός αναμένεται να «απαντήσει στις κατηγορίες που δέχεται ότι είναι ο κύριος υπεύθυνος για την χρεοκοπία της χώρας». Όπως γίνεται αντιληπτό αν πράγματι ισχύουν οι συγκεκριμένες πληροφορίες η τοποθέτηση του κ. Καραμανλή θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς θα είναι η πρώτη φορά που τοποθετηθεί για το συγκεκριμένο ζήτημα το οποίο έχει βρεθεί στο επίκεντρο της αντιπαράθεσης των πολιτικών κομμάτων αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της κρίσης.

Σημειώνεται, πάντως, ότι το τελευταίο διάστημα ο Κώστας Καραμανλής φαίνεται να εγκαταλείπει την τακτική που ακολουθούσε κατά το παρελθόν, πυκνώνοντας τις δημόσιες τοποθετήσεις του.

Πηγή: crashonline.gr