Μετωπική Μητσοτάκη-Τσίπρα στη Βουλή! Τσίπρας: «Είσαι ψεύτης και δειλός» – Μητσοτάκης: «Δεν θα σε ακολουθήσω, έχω μια χώρα να κυβερνήσω» | ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ | Όλα στο προσκήνιο!

Μετωπική Μητσοτάκη-Τσίπρα στη Βουλή! Τσίπρας: «Είσαι ψεύτης και δειλός» – Μητσοτάκης: «Δεν θα σε ακολουθήσω, έχω μια χώρα να κυβερνήσω»

Τα ξίφη τους διασταύρωσαν ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Αλέξη Τσίπρα στην Βουλή κατά την διάρκεια της Ώρας του πρωθυπουργού.

Ο Αλέξης Τσίπρας αναπτύσσοντας την ερώτησή του στον πρωθυπουργό επιτέθηκε με το «καλημέρα σας» χρησιμοποιώντας σκληρές εκφράσεις και αποκαλώντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ψεύτη και δειλό. Ο κ. Μητσοτάκης απαντώντας του είπε «Εγώ δεν θα σε ακολουθήσω έχω μια χώρα να κυβερνήσω και έναν λαό να ενημερώσω». Οι τόνοι ανέβηκαν περισσότερο στην συνέχεια με τον Αλέξη Τσίπρα να επιμένει στην σκληρή κριτική του στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό κατηγορώντας τον ότι θέλει να ξεπλύνει σκάνδαλα και να επικαλείται τους Financial Times για το θέμα με την αλλαγή στους Ποινικούς Κώδικες. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σήκωσε το γάντι απαντώντας ότι το δημοσίευμα έχει διαψευστεί και απευθυνόμενος στον κ. Τσίπρα είπε: «Από την Deutsche Welle της Κατοχής, στους Financial Times, χαμένος στην μετάφραση».

 

Διαβάστε περισσότερα στο crashonline.gr