Ξεκινά η καμπάνια διεύρυνσης του ΣΥΡΙΖΑ

Τα επόμενα βήματα για την διεύρυνση και τον μετασχηματισμό του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να ξεδιπλωθούν την ερχόμενη εβδομάδα, ενώ ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας θα ξεκινήσει την καμπάνια του κόμματος με την πρώτη επίσκεψή του στη Αχαΐα – ένα από τα «κάστρα» του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Το πρόγραμμα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ήδη καταρτίζεται, ενώ πλέον όλοι στην Κουμουνδούρου μπαίνουν σε ρυθμούς προσυνεδριακών διαδικασιών και καμπάνιας διεύρυνσης. Δεν είναι τυχαίο ότι χθες ορίστηκε η νέα Γραμματεία Οργανωτικού, έπειτα από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία του κόμματος, ενώ την ερχόμενη εβδομάδα θα συγκροτηθεί και η Κεντρική Οργανωτική Επιτροπή Συνεδρίου.

Διεύρυνση μέσω περιοδειών

Στην νέα Γραμματεία Οργανωτικού περιλαμβάνονται τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Έφη Καλαμαρά, Αντώνης Κοτσακάς, Κατερίνα Κνήτου και Κώστας Πουλάκης, ενώ εκ μέρους της ΔΗΜΑΡ μετέχει ο γραμματέας του κόμματος, Στέργιος Καλπάκης. Στο σχήμα η «Προοδευτική Συμμαχία» εκπροσωπείται με δύο στελέχη, τον Χάρη Τσιόκα και τον Νίκο Μπίστη. Βεβαίως, χθες, στην τετράωρη σύσκεψη υπό τον Αλέξη Τσίπρα δεν συζητήθηκαν μόνο τα πρόσωπα που στελεχώνουν την Γραμματεία Οργανωτικού, αλλά και τα επόμενα βήματα στην καμπάνια του κόμματος για την εγγραφή νέων μελών. Ο Αλέξης Τσίπρας διαβεβαίωσε τους παριστάμενους ότι θα πάρει πάνω του την διαδικασία διεύρυνσης, «οργώνοντας» όλη τη χώρα και αναλαμβάνοντας προσωπικά την ευθύνη εγγραφής νέων μελών και «μεγαλώματος» του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

 

Διαβάστε περισσότερα στο www.matrix24.gr