Ένταση στη Βουλή για το νομοσχέδιο για τα διπλώματα και την τροπολογία για τα προσόντα του διοικητή της ΕΥΠ | ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ | Όλα στο προσκήνιο!

Ένταση στη Βουλή για το νομοσχέδιο για τα διπλώματα και την τροπολογία για τα προσόντα του διοικητή της ΕΥΠ

Με ένταση μεταξύ πλειοψηφίας και αντιπολίτευσης για την κοινοβουλευτική διαδικασία εξπρές ξεκίνησε στην Βουλή η συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Μεταφορών που επιχειρεί να αντιμετωπίσει το επείγον πρόβλημα με τις άνω των 100.000 αιτήσεων διπλωμάτων οδήγησης που παραμένουν μπλοκαρισμένες.

Παράλληλα, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Τζανακόπουλος επισήμανε προς την κυβέρνηση «να μην διανοηθεί» να καταθέσει τροπολογία «που θα αλλάζει αναδρομικά όρους και προϋποθέσεις για τον ορισμό επικεφαλής δημόσιου φορέα για να καλύψει παρανομία που έχει το προηγούμενο διάστημα επισημανθεί από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ».
Πάντως, λίγα λεπτά μετά την αναφορά του κ. Τζανακόπουλου το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη κατέθεσε τροπολογία για την ΕΥΠ που αλλάζει τα απαραίτητα ακαδημαϊκά και επαγγελματικά προσόντα που πρέπει να έχει ο διοικητής της υπηρεσίας.

 

Διαβάστε περισσότερα στο www.topontiki.gr