Ομιλία Μητσοτάκη στο Θησείο: Μήνυμα αυτοδυναμίας και ενότητας – Τι ζήτησε όταν ακούστηκαν «ου» για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ | ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ | Όλα στο προσκήνιο!

Ομιλία Μητσοτάκη στο Θησείο: Μήνυμα αυτοδυναμίας και ενότητας – Τι ζήτησε όταν ακούστηκαν «ου» για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ

Μήνυμα ενότητας προς όλους τους Έλληνες, ανεξάρτητα από το τι θα ψηφίσουν έστειλε από το Θησείο ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Νέας Δημοκρατίας στην Αθήνα και το Θησείο.

Χιλιάδες Αθηναίοι, κατέκλυσαν τον πεζόδρομο Αποστόλου Παύλου στο Θησείο, όπου ο πρόεδρος της ΝΔ επανέλαβε τους βασικούς άξονες της πολιτικής που θα ακολουθήσει του κόμμα του όταν αναλάβει την εξουσία.
«Aπό την καρδιά της πρωτεύουσας, στέλνουμε ένα ηχηρό μήνυμα σε ολόκληρη τη χώρα:Την Κυριακή ψηφίζουμε, την Δευτέρα γυρίζουμε σελίδα! Ψηφίζουμε και ελπίζουμε. Ψηφίζουμε και αρχίζουμε μια νέα πορεία!. Το βράδυ της 7ης Ιουλίου Θα ανατείλει η φωτεινή Ελλάδα που μας αξίζει», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ενώ όταν οι πολίτες αποδοκίμασαν με «ου» τη σημερινή κυβέρνηση, ο κ. Μητσοτάκης ζήτησε να μην αποδοκιμάζουν τώρα, αλλά να εκφράσουν την δυσαρέσκειά τους στις κάλπες της Κυριακής.

«Η Νέα Δημοκρατία δεν είναι μόνον η μεγαλύτερη πολιτική παράταξη της χώρας, είναι το ευρύ πατριωτικό ρεύμα όλων των Ελλήνων» είπε ο κ. Μητσοτάκης. Πρόσθεσε πως η ΝΔ «είναι έτοιμη να εκφράσει όσους ζητούν σιγουριά και πρόοδο. Έτοιμη είναι και η παράταξή μας να αναλάβει τις ευθύνες της. Ξέρουμε το δρόμο, και ξέρουμε πως θα πάμε επιτέλους την Ελλάδα μπροστά».

Ζήτησε από τους πολίτες να του δώσουν τη δύναμη να υπηρετήσει τον τόπο και «να ενώσει τους Έλληνες». Συμπλήρωσε πως «να κυβερνήσω αποτελεσματικά. Με όπλο την αλήθεια και ένα τολμηρό, αλλά ρεαλιστικό σχέδιο. Το λέω και θα το κάνω».

«Την Κυριακή όλα ξεκινούν από την αρχή. Οι κάλπες θα είναι άδειες. Και θα πρέπει να γεμίσουν με εκατομμύρια ψηφοδέλτια της ΝΔ. Όλη η χώρα να βαφτεί μπλε, το μπλε της ελληνικής σημαίας» είπε.

«Ήρθαν στην εξουσία με ψέματα. Κυβέρνησαν με αλαζονεία και πρωτοφανή ανικανότητα. Και φεύγουν χωρίς καν να έχουν καταλάβει γιατί τους έδειξε το δρόμο της εξόδου ο ελληνικός λαός» είπε ακόμα ο Κυρ. Μητσοτάκης.

Τόνισε πως «δεν μας αφορούν τα ψέματα μιας απερχόμενης κυβέρνησης. Οι πράξεις τους έδειξαν ότι αποτελούν κακέκτυπο των χειρότερων στιγμών της Μεταπολίτευσης. Και τα λόγια τους ηχούν σαν αντίλαλος ενός παρελθόντος που όλοι θέλουμε να αφήσουμε πίσω».

Ζητώντας ισχυρή εντολή ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε να κλείσει ο κύκλος των χαμένων ευκαιριών για την Ελλάδα και τους Έλληνες, και να εγκαταλειφθούν οι αυταπάτες που έφεραν οικονομικό μαρασμό και κοινωνικό διχασμό.

λληνες. Και να κυβερνήσω αποτελεσματικά. Με όπλο την αλήθεια και ένα τολμηρό, αλλά ρεαλιστικό σχέδιο. Το λέω και θα το κάνω. Είναι μια δέσμευση που αναλαμβάνω, εδώ στο Θησείο –στην σκιά της Ακρόπολης. Δίπλα στην Αρχαία Αγορά και στην Πνύκα», τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Διαβάστε περισσότερα στο www.crashonline.gr