Νέες επενδύσεις ύψους 100 εκατ. ευρώ ως το 2022 για την ΜETRO AEBE

Σε μεγάλες επενδύσεις συνολικού ύψος 100 εκατ. ευρώ θα προχωρήσει μέσα στην επόμενη τριετία 2020-2022 η ΜETRO AEBE σύμφωνα με δηλώσεις του διευθύνοντος συμβούλου Αριστοτέλη Παντελιάδη, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στο ΑΠΕ- ΜΠΕ. 

Η εταιρία, παραμένοντας μια από τις ηγέτιδες δυνάμεις στο λιανεμποριο, προχώρησε τα σχέδια της που αφορούσαν την ενοποίηση με την ΄΄Βερόπουλος΄΄ καθώς και την ανακαίνιση των καταστημάτων της. Ο κ. Παντελιάδης σημείωσε συγκεκριμένα «Την τετραετία 2016 – 2019 επενδύσαμε 175 εκατ. ευρώ. Έχουμε σχεδιάσει πολλά ακόμα και προχωρούμε στην υλοποίησή τους χωρίς καθυστέρηση. Στην επόμενη τριετία θα επεκτείνουμε δυο από τα κέντρα διανομής μας, θα ανοίξουμε αρκετά νέα καταστήματα και θα επενδύσουμε σημαντικά κεφάλαια στην εισαγωγή νέων τεχνολογιών, τόσο για την αποδοτικότερη λειτουργία μας, όσο για τη βελτίωση της εμπειρίας του πελάτη στα καταστήματά μας», ανέφερε. 

Να σημειωθεί ακόμα ότι η εταιρία σχεδιάζει και την επέκταση των δραστηριοτήτων της στην Κύπρο μέσα στο τρέχον έτος με την κατασκευή καταστήματος cash & carry.