ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ- Γρ. Ψαριανός: Οι κρισιμότερες εκλογές της τελευταίας εικοσαετίας

Αποκλειστική δήλωση έκανε stoproskinio.gr ο υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στο Νότιο Τομέα της Β’ Αθηνών, Γρηγόρης Ψαριανός.

Ο κ. Ψαριανός αναφέρθηκε τόσο στις επικείμενες εκλογές όσο και στην επόμενη μέρα. Ταυτόχρονα, έστειλε το δίκο του μήνυμα για την εκλογική αναμέτρηση της 7ης Ιουλίου.

Αρχικά, ο κ. Ψαριανός δήλωσε: «Πιστεύω ότι θα είναι οι πιο κρίσιμες εκλογές των τελευταίων είκοσι χρόνων. Συνηθίζουμε να λέμε κάθε φορά, όταν έχουμε μπροστά μας εκλογές, ότι είναι οι πιο κρίσιμες. Τώρα είναι πραγματικά οι πιο κρίσιμες. Κι επειδή κάθε φορά η επόμενη κυβέρνηση λέει ότι η προηγούμενη της άφησε καμμένη γη, τώρα πραγματικά της έχει αφήσει καμμένη γη. Είναι, δηλαδή, δύο μεγάλες αλήθειες που δεν είναι σχήμα λόγου. Είναι πραγματικά έτσι: και κρισιμότατες οι εκλογές και η επόμενη κυβέρνηση θα βρει καμμένη γη. Πιστεύω ότι η Νέα Δημοκρατία θα εξασφαλίσει την αυτοδυναμία, απλώς θέλει μια ισχυρή αυτοδυναμία, για να μπορέσουμε να έχουμε μία σταθερή κυβερνησιμότητα με κατεύθυνση μεταρρυθμιστική, με μεγάλες αλλαγές που πρέπει να γίνουν στους θεσμούς, στην συνταγματική αναθεώρηση και να κάνουμε αυτά που έπρεπε να έχουμε κάνει και δεν τα κάναμε ούτε στην δεκαετία των μνημονίων».

Σχετικά με την επόμενη μέρα, ο ίδιος ανέφερε τα εξής: «Πρέπει να γίνει εξορθολογισμός στο κράτος, στους θεσμούς, δραστική μείωση της φορολογίας και να δοθούν κίνητρα σε επιχειρηματίες για να επενδύσουν, να έχουμε επενδύσεις και νέες θέσεις εργασίας. Γιατί μια χώρα, μόνο όταν παράγει και έχει ελεύθερη και υγιή αγορά να λειτουργεί, μόνο τότε μπορεί να αισιοδοξεί. Αλλιώς, θα χρεώνεται συνεχώς και θα φτάνει στο χείλος του γκρεμού, αν υποφέρει από κρατισμό, όπως συνέβη στην δική μας περίπτωση».

Τέλος, ο κ. Ψαριανός σημείωσε πως «πρέπει να αλλάξουν πολλά πράγματα. Είμαι αρκετά αισιόδοξος. Πιστεύω ότι θα πάνε καλύτερα τα πράγματα απ’ ότι αυτά τα δέκα χρόνια, εκ των οποίων τα 4,5 τελευταία ήταν φρικαλέα, απαράδεκτα και τραγικά», κατέληξε.