Άδωνις Γεωργιάδης: Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μειωθούν οι συντάξεις όπως διαρρέει ο ΣΥΡΙΖΑ | ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ | Όλα στο προσκήνιο!

Άδωνις Γεωργιάδης: Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μειωθούν οι συντάξεις όπως διαρρέει ο ΣΥΡΙΖΑ

Τους πρώτους στόχους που έχει η ΝΔ εάν γίνει αυτοδύναμη κυβέρνηση στις 8 Ιουλίου, ανέλυσε ο Άδωνις Γεωργιάδης στην εκπομπή «Καλημέρα» του ΣΚΑΙ με τον Γ. Αυτιά.

Ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ σημείωσε: «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης λάβει ισχυρή λαϊκή εντολή, πρώτος νόμος θα είναι να καταργηθεί η απλή αναλογική για να υπάρχει πολιτική σταθερότητα. Δεύτερος νόμος θα είναι να καταργηθεί το πανεπιστημιακό άσυλο για να μπορεί να μπαίνει η αστυνομία στα πανεπιστήμια και να τελειώνουμε με τους “μπαχαλάκηδες”. Τρίτος νόμος θα είναι το φορολογικό νομοσχέδιο, το οποίο προβλέπει μείωση του ΕΝΦΙΑ 15% το 2020, μείωση του φόρου των επιχειρήσεων από το 28% στο 20% το 2020, μείωση του ΕΝΦΙΑ άλλο ένα 15% το 2021 και μείωση του φόρου των επιχειρήσεων από το 24% στο 20% το 2022. Επίσης, αναστολή του ΦΠΑ στην οικοδομή για τρία χρόνια. Όλα αυτά θα έχουν ψηφιστεί μέχρι το τέλος Ιουλίου, αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει αυτοδυναμία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης. 

Για τον Αλέξη Τσίπρα ανέφερε «Απευθύνω δημόσια έκκληση στον κ. Τσίπρα και ελπίζω να με ακούσει, εκλογές έρχονται. Εφόσον αναφέρει το όνομά μου σε κάθε συνέντευξη και ομιλία του, θέλω να τον παρακαλέσω να προσθέτει ότι είμαι και υποψήφιος βουλευτής Βορείου Τομέα Β΄ Αθηνών. Κάνει μισή δουλειά» τόνισε με νόημα  ο Αδωνις Γεωργιάδης.

Όσον αφορά σε ενδεχόμενη μείωση των συντάξεων που διατείνεται η πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ, ο Ά. Γεωργιάδης απάντησε ότι «δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μειωθούν οι συντάξεις όπως διαρρέει ο ΣΥΡΙΖΑ. Θέλει να προκαλέσει στους ψηφοφόρους ανησυχία», ενώ σημείωσε ότι το κόμμα της ΝΔ δεν έχει κρυφό πρόγραμμα.