Στ. Χρυσοστομίδης: «Να έρθει ο Δήμος πιο κοντά στον δημότη»

Δήλωση ενόψει των επερχόμενων δημοτικών εκλογών έκανε ο υποψήφιος με την παράταξη «Νέα Δύναμη» του Μιχάλη Γαζή στον Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης, Στέλιος Χρυσοστομίδης.

Ο κ. Χρυσοστομίδης μίλησε στο stoproskinio.gr για τους λόγους που των ώθησαν να κατέβει στον πολιτικό στίβο, καθώς επίσης και για τις προτεραιότητες της δημοτικής αρχής.

Για τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να μπει στην πολιτική: «Κατ’ αρχήν, είμαι γέννημα-θρέμμα Αργυρουπολίτης. Οπότε, νοιάζομαι για τον τόπο μου. Από εκεί και πέρα, επέλεξα να συστρατευθώ με τον Μιχάλη Γαζή επειδή είναι άνθρωπος που δεν έχει ”βαρίδια”. Επίσης, η επένδυση του Ελληνικού είναι κάτι πολύ σημαντικό, αφού η αξιοποίησή του θα σημάνει πολλά για την περιοχή μας».

Για τις προτεραιότητες της δημοτικής αρχής, εφόσον εκλεγεί στο δημοτικό συμβούλιο: «Ένα πολύ σημαντικό στοιχείο είναι η ρύθμιση του κυκλοφοριακού στον Δήμο μας. Είναι απαραίτητη η μονοδρόμηση ορισμένων οδών. Παράλληλα, επειδή έτυχε να βρίσκομαι σ’ ένα τροχαίο ατύχημα, όπου ένας οδηγός βρισκόταν αιμόφυρτος και ενώ εγώ και άλλοι συμπολίτες περιμέναμε ασθενοφόρο να τον παραλάβει, θεωρώ πολύ σημανικό να υπάρχει βοήθεια από τον Δήμο σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης. Με άλλα λόγια, ο Δήμος πρέπει να έρθει πιο κοντά στον δημότη», τόνισε χαρακτηριστικά.

Επιμέλεια: Ι. Διαμάντης