Σε συναγερμό η Αστυνομία για τον τελικό – Ποιο θα είναι το τελετουργικό

Χωρίς την παραμικρή ένσταση ολοκληρώθηκε νωρίτερα η οργανωτική σύσκεψη ενόψει του αποψινού (20:30) τελικού μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ, με την Αστυνομία πάντως να παραμένει σε συναγερμό.

Έτσι, όσοι βρεθούν με πρόσκληση στο ΟΑΚΑ, θα πρέπει να έχουν μαζί τους και την ταυτότητα, γιατί θα υπάρξουν τρεις έλεγχοι ταυτοπροσωπίας μέχρι την είσοδό τους στις εξέδρες.

Όπως γίνεται αντιληπτό, οι κάτοχοι των προσκλήσεων, καλό θα είναι να μην μεταβούν στο Ολυμπιακό Στάδιο την τελευταία στιγμή, προκειμένου να μην υπάρξουν καθυστερήσεις στην είσοδό τους.

Από εκεί και πέρα, αξίζει να τονιστεί ότι η ΑΕΚ θα παίξει με μαύρα περιβραχιόνια στη μνήμη της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου και θα αγωνιστεί με τις κανονικές της εμφανίσεις (κίτρινο-μαύρο-μαύρο), καθώς ο ΠΑΟΚ θα παίξει με λευκό σορτσάκι.

Επίσης, στο τελετουργικό πριν την έναρξη θα παίξει από τα matrix το μήνυμα της ΑΕΚ για τη γενοκτονία κατά τη διάρκεια του ενός λεπτού σιγής, κάτι στο οποίο έδωσε έγκριση και η πλευρά του ΠΑΟΚ, ενώ 20 λεπτά πριν το πρώτο σφύριγμα στον τελικό θα φέρουν το Κύπελλο στον αγωνιστικό χώρο οι αρχηγοί των δύο ομάδων.

Πριν από τη σέντρα, εκτός από τον πρόεδρο της ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένο, θα χαιρετήσουν τους ποδοσφαιριστές ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ Βαγγέλης Ασλανίδης και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Μάκης Γκαγκάτσης, ενώ αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι μπροστά από τα δημοσιογραφικά αποφασίστηκε να παρακολουθήσουν μαζί την αναμέτρηση 15 παλαίμαχοι παίκτες της κάθε ομάδας.

Διαβάστε περισσότερα στο www.filathlos.gr