Όλα στο προσκήνιο!
ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
twitter
LinkedIn
Facebook
Youtube
Menu   ≡ ╳
  • Συνεντεύξεις
  • Αφιερώματα
  • News
  • Η Δική μας Άποψη
    • Μικρά Βέλη
  • Contact Us
☰
ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
Home > News
57 views 0 sec 0 Comment

Χαρδαλιάς: Ξεκαθαρίζουμε, ότι οι άντρες και οι γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεων παραμένουν έτοιμοι, όποτε χρειαστεί να προασπίσουν την εθνική μας ανεξαρτησία

Δημήτρης Κυριακού - 25 Δεκεμβρίου, 2021

«Εδώ από το ακριτικό Καστελόριζο, κοντά στα στελέχη και τους στρατεύσιμους των Ενόπλων Δυνάμεων, εργαζόμαστε για την ειρήνη, θωρακίζουμε τη χώρα μας και πάνω και πέρα από οτιδήποτε άλλο, απέναντι σε επιθετικές, αλαζονικές ρητορικές απαντάμε με νηφαλιότητα, απαντάμε με ψυχραιμία. Ξεκαθαρίζουμε, ότι οι άντρες και οι γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεων παραμένουν έτοιμοι, όποτε χρειαστεί να προασπίσουν τα ιερά και τα όσια, την εθνική μας ανεξαρτησία, τα κυριαρχικά δικαιώματα όλου του ελληνισμού» τόνισε ο Νίκος Χαρδαλιάς από το Καστελόριζο.

Ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας έδωσε έτσι μια σαφή απάντηση στον Τούρκο υπουργό Άμυνας Χουλουσί Ακάρ ο οποίος δήλωσε προκλητικά χθες ότι το «το Καστελόριζο απέχει μόλις 1,2 μίλια από την Τουρκία και δεν μπορεί να έχει 40.000 τετραγωνικά χιλιόμετρα θαλάσσιας ζώνης».

Ο κ. Χαρδαλιάς, πραγματοποιεί διήμερη επίσκεψη σε στρατιωτικές Μονάδες και Επιτηρητικά Φυλάκια και Υπηρεσίες των Ενόπλων Δυνάμεων και του Λιμενικού Σώματος στο νησιωτικό σύμπλεγμα Καστελλόριζου.

Την παραμονή των Χριστουγέννων, ο υφυπουργός μετέβη στις μικρονησίδες Ρω και Στρογγύλη, όπου επισκέφθηκε τα ομώνυμα Επιτηρητικά Φυλάκια του Στρατού Ξηράς και κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο της Κυράς της Ρω.

Ανήμερα των Χριστουγέννων ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, στο Καστελλόριζο.

Ακολούθως, μετέβη στην έδρα της Διοίκησης Άμυνας Νήσου (ΔΑΝ) όπου ενημερώθηκε από τον Διοικητή της, Συνταγματάρχη Πεζικού Αθανάσιο Φωτεινόγλου για τις δραστηριότητες της ΔΑΝ και ακολούθως συμμετείχε στο γεύμα με το προσωπικό της και έχοντας έτσι την ευκαιρία να συνομιλήσει με αξιωματικούς και υπαξιωματικούς.

Ετικέτες: Ακάρ, Απάντηση, Επίσκεψη, Καστελόριζο, Μονάδες, Χαρδαλιάς

PREVIOUS

Αντικύθηρα: Διασώθηκαν και συνελήφθησαν ως διακινητές

NEXT

Απεβίωσε ο Κάρολος Παπούλιας
Related Post
30 Ιουλίου, 2021
Eurostat: Μείωση της ανεργίας σε Ε.Ε. και Ευρωζώνη τον Ιούνιο
25 Νοεμβρίου, 2020
Πέθανε ο Ντιέγκο Μαραντόνα
14 Ιουλίου, 2020
COVID-19: Τα σημερινά δεδομένα στη χώρα μας
9 Σεπτεμβρίου, 2020
Κυριάκος Μητσοτάκης: Η κατάσταση στη Μόρια αποτελεί ζήτημα εθνικής ασφάλειας
Comments are closed.

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
  • Blog
  • Contact Us
  • FAQ
© Copyright 2022 - ERLINNEWS. All Rights Reserved