Όλα στο προσκήνιο!
ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
twitter
LinkedIn
Facebook
Youtube
Menu   ≡ ╳
  • Συνεντεύξεις
  • Αφιερώματα
  • News
  • Η Δική μας Άποψη
    • Μικρά Βέλη
  • Contact Us
☰
ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
Home > News
62 views 11 sec 0 Comment

Υπ. Εργασίας: Ξεκίνησε η υποβολή δηλώσεων για την «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ» στην ΕΡΓΑΝΗ

Γιάννης Διαμάντης - 9 Φεβρουαρίου, 2021

Ξεκίνησε σήμερα (9/2) η διαδικασία υποβολής δηλώσεων για ένταξη στον μηχανισμό «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ» στο πληροφοριακό σύστημα ΕΡΓΑΝΗ.

Η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή δηλώσεων ορίστηκε η 21η Φεβρουαρίου.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

Ι. Για τον μηχανισμό ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ

1. Δίνεται η δυνατότητα υποβολής των δηλώσεων «ΑΙΤΗΣΗ / ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΤΑΞΗΣ ΣΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ “ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ” (Β΄- ΦΑΣΗ)» και ορθών επαναλήψεων για τον μήνα Ιανουάριο 2021 από σήμερα 9/2/2021 έως και τις 21/2/2021.

2. Δίνεται η δυνατότητα υποβολής από σήμερα 9/2/2021 έως και τις 21/2/2021 των δηλώσεων «ΑΙΤΗΣΗ / ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΤΑΞΗΣ ΣΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ (Β΄- ΦΑΣΗ)» και «ΑΙΤΗΣΗ / ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΤΑΞΗΣ ΣΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ “ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ” (Β΄ – ΦΑΣΗ) – ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ» τους μήνες Σεπτέμβριο, Οκτώβριο, Νοέμβριο και Δεκέμβριο 2020 και μόνο:

  • για εργαζόμενους, για τους οποίους δεν έχει υποβληθεί δήλωση Β΄ΦΑΣΗΣ του μήνα, και
  • για τους εργαζόμενους, οι οποίοι αποκλείστηκαν από τις πληρωμές της Β΄ΦΑΣΗΣ.

Σημείωση: Πριν υποβληθούν οι διορθώσεις με το έντυπο «ΑΙΤΗΣΗ / ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΤΑΞΗΣ ΣΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ “ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ” (Β’ – ΦΑΣΗ) – ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ» για τους εργαζόμενους, οι οποίοι αποκλείστηκαν από τις πληρωμές της Β΄ ΦΑΣΗΣ, οι εργοδότες μπορούν να αναζητούν την τελευταία δήλωση για τη Β’ ΦΑΣΗ και επιλέγοντας το κουμπί «Διαχείριση» να ενημερώνονται για τους λόγους αποκλεισμού εργαζομένων από τις πληρωμές της Β’ ΦΑΣΗΣ.

ΙΙ. Μονομερείς δηλώσεις (Δεύτερη ευκαιρία)

1. Επαγγελματίες της Τέχνης και του Πολιτισμού για τους μήνες Νοέμβριο – Δεκέμβριο

Από σήμερα 9/2/2021 έως και τις 14/2/2021 δίνεται η δυνατότητα υποβολής μονομερών υπεύθυνων δηλώσεων για τους μήνες Νοέμβριο – Δεκέμβριο 2020 στους επαγγελματίες της Τέχνης και του Πολιτισμού, οι οποίοι είναι εγγεγραμμένοι στην ειδική πλατφόρμα artandcultureprofessionals.services.gov.gr στο ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, έως και την 10/1/2021 και είναι δικαιούχοι της αποζημίωσης ειδικού σκοπού σύμφωνα με το άρθρο 121 του ν. 4764/2020 (Α’ 256) και τη με αριθμ. πρωτ. 1683/45/14-1-2021 Κοινή Υπουργική Απόφαση.

2. Επαγγελματίες της Τέχνης και του Πολιτισμού, ξεναγοί και τουριστικοί συνοδοί για τους μήνες Σεπτέμβριο – Οκτώβριο 2020

Τέλος, από σήμερα 9/2/2021 έως και τις 14/2/2021 δίνεται η δυνατότητα υποβολής μονομερών υπεύθυνων δηλώσεων για τους μήνες Σεπτέμβριο – Οκτώβριο 2020 στους επαγγελματίες της τέχνης και του πολιτισμού, εγγεγραμμένοι στην ειδική πλατφόρμα artandcultureprofessionals.services.gov.gr στο ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων έως και τις 20/10/2020, καθώς στους ξεναγούς και τουριστικούς συνοδούς, οι οποίοι είναι δικαιούχοι της αποζημίωσης ειδικού σκοπού, σύμφωνα με το άρθρο 20 του ν. 4722/2020 (Α’ 177) και την υπ. αριθμ. πρωτ. οικ. 43110/1078/21-10-2020 (Β’ 4702) Kοινή Yπουργική Aπόφαση.

Ετικέτες: ΕΡΓΑΝΗ, ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, Υπουργείο Εργασίας

PREVIOUS

Κορωνοϊός – Ουγγαρία: Ξεκινούν οι εμβολιασμοί με το Sputnik V

NEXT

Διάγγελμα του Πρωθυπουργού στις 19.30 για τα νέα μέτρα
Related Post
11 Σεπτεμβρίου, 2019
ΟΔΔΗΧ: Είσπραξη 812,5 εκατ. ευρώ από 12μηνα έντοκα γραμμάτια
20 Απριλίου, 2020
Κορωνοϊός-Ιταλία: Επαναλειτουργούν οι πρώτες βιομηχανίες
24 Απριλίου, 2019
Κύπρος: Άντληση 1,25 δις ευρώ από την έκδοση δύο ομολόγων
28 Οκτωβρίου, 2019
Παυλόπουλος σε Τουρκία: Η αυθαιρεσία δεν θα περάσει
Comments are closed.

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
  • Blog
  • Contact Us
  • FAQ
© Copyright 2022 - ERLINNEWS. All Rights Reserved