Όλα στο προσκήνιο!
ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
twitter
LinkedIn
Facebook
Youtube
Menu   ≡ ╳
  • Συνεντεύξεις
  • Αφιερώματα
  • News
  • Η Δική μας Άποψη
    • Μικρά Βέλη
  • Contact Us
☰
ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
Home > News
63 views 3 sec 0 Comment

ΥΠ.ΕΞ: Απελαύνονται 12 Ρώσοι διπλωμάτες

Γιάννης Διαμάντης - 6 Απριλίου, 2022

Την απέλαση 12 Ρώσων διπλωματών από την Ελλάδα ανακοίνωσε το Υπουργείο Εξωτερικών, οι οποίοι κηρύχθηκαν personae non gratae. Για την απόφαση ενημερώθηκε σχετικά ο Πρέσβης της Ρωσίας στη χώρα μας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Οι Ελληνικές αρχές κήρυξαν 12 μέλη των Διπλωματικών και Προξενικών Αποστολών της Ρωσικής Ομοσπονδίας, που είναι διαπιστευμένα στην Ελλάδα, ως πρόσωπα μη αρεστά (personae non gratae).

Οι ανωτέρω κηρύχθηκαν ανεπιθύμητοι σύμφωνα με τις διατάξεις της Σύμβασης της Βιέννης για της Διπλωματικές Υποθέσεις του 1961 και της Σύμβασης της Βιέννης για τις Προξενικές Υποθέσεις του 1963.

Ο Υπηρεσιακός Γενικός Γραμματέας ενημέρωσε νωρίτερα σήμερα τον Ρώσο Πρέσβη σχετικά με την απόφαση αυτή».

Ετικέτες: Διπλωμάτες, Ρωσία, Υπουργείο Εξωτερικών

PREVIOUS

ΕΕ: Εκσυγχρονισμός των κανόνων για τις βιομηχανικές εκπομπές ώστε να κατευθυνθεί η μεγάλη βιομηχανία στη μακροπρόθεσμη πράσινη μετάβαση 

NEXT

Θετικός στον κορωνοϊό ο Τάκης Θεοδωρικάκος
Related Post
12 Οκτωβρίου, 2020
Βόρεια Κορέα: Δάκρυσε ο Κιμ Γιονγκ Ουν μπροστά στο λαό
13 Αυγούστου, 2021
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αποφάσισε να καταχωρίσει την Ευρωπαϊκή Πρωτοβουλία Πολιτών με τίτλο «ReturnthePlastics»
5 Φεβρουαρίου, 2021
Χρίστος Δήμας: «9 εκ. ευρώ για τις μελέτες και τα έργα αποκατάστασης της Διώρυγας Κορίνθου από το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων»
21 Ιανουαρίου, 2021
ΗΠΑ: Τέλος στην κατασκευή τείχους στα σύνορα με το Μεξικό
Comments are closed.

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
  • Blog
  • Contact Us
  • FAQ
© Copyright 2022 - ERLINNEWS. All Rights Reserved