Όλα στο προσκήνιο!
ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
twitter
LinkedIn
Facebook
Youtube
Menu   ≡ ╳
  • Συνεντεύξεις
  • Αφιερώματα
  • News
  • Η Δική μας Άποψη
    • Μικρά Βέλη
  • Contact Us
☰
ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
Home > News
65 views 0 sec 0 Comment

Τριήμερο πένθος στην Ε.Α μετά τον θάνατο του 31χρονου αστυνομικού- Βαρύτερο το κατηγορητήριο για τους εμπλεκόμενους

Δημήτρης Κυριακού - 27 Δεκεμβρίου, 2023

Τριήμερο πένθος κηρύχθηκε στην Ελληνική Αστυνομία με απόφαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Οικονόμου, εξαιτίας του θανάτου του υπαρχιφύλακα Γεώργιου Λυγγερίδη, ο οποίος έπεσε θύμα δολοφονικής επίθεσης εν ώρα καθήκοντος, στις 7 Δεκεμβρίου, και τελικά υπέκυψε σήμερα στα τραύματά του στο νοσοκομείο που νοσηλευόταν.

Στο μεταξύ, το κατηγορητήριο τόσο για τον 18χρονο που έχει ήδη συλληφθεί και ομολόγησε πως έριξε φωτοβολίδα προς τον αστυνομικό όσο και σε κάθε άλλο πρόσωπο που τυχόν εμπλέκεται και θα ταυτοποιηθεί για τη συμμετοχή του, μετά τον θάνατο του 31χρονου αστυνομικού, έγινε βαρύτερο, καθώς η κατηγορία έχει μετατραπεί τώρα σε ανθρωποκτονία.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ο 18χρονος αναμένεται να κληθεί εκ νέου προκειμένου να απολογηθεί για ανθρωποκτονία.

Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, με παραγγελία της αναβάθμισε την εν λόγω υπόθεση η οποία και συμπεριλαμβάνεται στους φακέλους που έφερε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου και ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης για εγκληματική οργάνωση και πιθανή διασύνδεση με άλλες οργανωμένες έκνομες δράσεις.

Ετικέτες: Αστυνομικός, Ε.Α, Θάνατος, Κατηγορητήριο, Πένθος

PREVIOUS

Μπελέρης: Μαριονέτα ο δήμαρχος που παραιτήθηκε

NEXT

Τριήμερο πένθος στις Ένοπλες Δυνάμεις μετά τον θάνατο του 40χρονου επισμηναγού
Related Post
31 Αυγούστου, 2022
Υπουργείο Εξωτερικών: Αυστηρό διάβημα διαμαρτυρίας προς τον Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ αναφορικά με ανάρτηση για την ημέρα των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων
19 Απριλίου, 2021
Προληπτικά σε καραντίνα βρίσκεται ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης
24 Ιανουαρίου, 2023
Αρμενία: Μη στρατιωτική αποστολή της ΕΕ με στόχο τη σταθερότητα στις παραμεθόριες περιοχές
3 Αυγούστου, 2019
Γ. Ραγκούσης: Ακόμη πιο έκθετος ο κ. Μητσοτάκης μετά το δημοσίευμα της «Εφ.Συν.»
Comments are closed.

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
  • Blog
  • Contact Us
  • FAQ
© Copyright 2022 - ERLINNEWS. All Rights Reserved