Όλα στο προσκήνιο!
ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
twitter
LinkedIn
Facebook
Youtube
Menu   ≡ ╳
  • Συνεντεύξεις
  • Αφιερώματα
  • News
  • Η Δική μας Άποψη
    • Μικρά Βέλη
  • Contact Us
☰
ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
Home > News
86 views 0 sec 0 Comment

Στυλιανίδης: Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο διήμερο. Κανένας εφησυχασμός ούτε από την Πολιτεία- Κλειστά τα σχολεία αύριο στην Αττική

Δημήτρης Κυριακού - 14 Οκτωβρίου, 2021

Σε πλήρη ετοιμότητα είναι ο κρατικός μηχανισμός σύμφωνα με τον υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστο Στυλιανίδη, εξαιτίας της σφοδρής κακοκαιρίας.

Ο υπουργός σημείωσε «αντιμετωπίζουμε ένα επικίνδυνο καιρικό φαινόμενο, πολύ σοβαρό, ειδικά σε ορισμένες περιοχές της χώρας αλλά το φαινόμενο κυριαρχεί σε όλη τη χώρα. Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο διήμερο. Κανένας εφησυχασμός ούτε από την Πολιτεία, ούτε από τους πολίτες».

Πρόσθεσε ακόμα ότι το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος έχει δεχτεί μέχρι στιγμής στην Αττική 385 κλήσεις, εκ των οποίων οι 340 είναι για αντλήσεις υδάτων και οι 11 για απομακρύνσεις από αυτοκίνητα, όλα με αίσιο τέλος.

Υπογράμμισε πως από χθες έχουν ενεργοποιηθεί τα Ενιαία Συντονιστικά Κέντρα σε κάθε Περιφερειακή Ενότητα, τα οποία έχουν μεταξύ τους συντονισμό.

«Οι δυνάμεις βαίνουν όπου και όποτε χρειάζεται με βασικό στόχο και προτεραιότητα τη διαφύλαξη της ζωής των πολιτών, των υποδομών της χώρας αλλά και της περιουσίας των πολιτών» επεσήμανε.

Όπως είχε γίνει γνωστό νωρίτερα και από τον Περιφερειάρχη Αττικής, Γ. Πατούλη, αύριο όλα τα σχολεία σε Αττική, Εύβοια και Χαλκιδική θα παραμείνουν κλειστά, ενώ δεν αποκλείεται ότι εντός της ημέρας είναι πιθανό να αποφασιστεί το κλείσιμο σχολείων και σε άλλες περιοχές της χώρας.

Ετικέτες: Αττική, Εύβοια, Κακοκαιρία, Κλειστά, Κρατικός μηχανισμός, πυροσβεστική, Στυλιανίδης, Σχολεία

PREVIOUS

Κυριάκος Μητσοτάκης: Μεγάλη ικανοποίηση για τη νέα Συμφωνία Αμοιβαίας Αμυντικής Συνεργασίας Ελλάδας – Ηνωμένων Πολιτειών. Σφραγίζει την αναβάθμιση των ελληνοαμερικανικών σχέσεων

NEXT

Πρόθεση του Π. Γερουλάνου να διεκδικήσει την προεδρία του ΚΙΝΑΛ
Related Post
8 Οκτωβρίου, 2020
Αυστηροποίηση των ποινών για τους βασανιστές ζώων φέρνει ο ΥπΑΑΤ, Μάκης Βορίδης στη Βουλή
28 Μαρτίου, 2022
G7: Δεν θα πληρωθούν σε ρούβλια οι προμήθειες ρωσικού φυσικού αερίου
13 Μαρτίου, 2020
Διάγγελμα Τραμπ για τον κορωνοϊό
12 Απριλίου, 2020
Ντε Γκίντος: Στο δεύτερο εξάμηνο του 2020 η ανάκαμψη της ευρωπαϊκής οικονομίας
Comments are closed.

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
  • Blog
  • Contact Us
  • FAQ
© Copyright 2022 - ERLINNEWS. All Rights Reserved