
Πληρώθηκαν σήμερα οι αποζημιώσεις ειδικού σκοπού στους δικαιούχους οι οποίοι έκαναν τις αναγκαίες διορθώσεις, και σε αυτούς που συμπεριλαμβάνονται στην τελική εκκαθαριστική λίστα πληρωμών μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2020.
Αποζημιώσεις ειδικού σκοπού της τάξης των 534 ευρώ έλαβαν και όσοι καλλιτέχνες, ξεναγοί, ξενοδοχοϋπάλληλοι προέβησαν στις ανάλογες διορθώσεις.
Την ερχόμενη Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου θα λάβουν τα 534 ευρώ και όσοι εργαζόμενοι είναι σε αναστολή εργασίας τον Ιανουάριο.
Την ίδια ημέρα θα πληρωθούν και όσοι δικαιούνται οικονομική ενίσχυση βραχυχρόνιας εργασίας και έχουν ενταχθεί στον μηχανισμό «Συν- Εργασία» για τον Δεκέμβριο του 2020.
Οι εργαζόμενοι αυτοί δικαιούνται την αποζημίωση από το κράτος, δηλαδή το 60% του μισθού που έχασαν λόγω της μείωσης ωραρίου.
Τέλος, θα δοθεί την Πέμπτη η αναλογία του Δώρου Χριστουγέννων για το Δεκέμβριο 2020 σε όσους εντάσσονται στον μηχανισμό «Συν- Εργασία».