Όλα στο προσκήνιο!
ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
twitter
LinkedIn
Facebook
Youtube
Menu   ≡ ╳
  • Συνεντεύξεις
  • Αφιερώματα
  • News
  • Η Δική μας Άποψη
    • Μικρά Βέλη
  • Contact Us
☰
ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
Home > News
57 views 0 sec 0 Comment

Σουδάν: Επτά νεκροί και 140 τραυματίες στις χθεσινές διαδηλώσεις κατά του πραξικοπήματος

Γιάννης Διαμάντης - 26 Οκτωβρίου, 2021

Επτά άνθρωποι έχασαν την ζωή τους και 140 τραυματίστηκαν από σφαίρες των δυνάμεων ασφαλείας στο Σουδάν κατά τις διαδηλώσεις εναντίον του στρατιωτικού πραξικοπήματος που έλαβε χώρα μερικές ώρες νωρίτερα, δήλωσε αξιωματούχος του Υπουργείου Υγείας.

Η μεταβατική κυβέρνηση του Σουδάν που κλήθηκε να οδηγήσει την χώρα σε εκλογές, μετά την ανατροπή του πρώην Προέδρου Ομάρ ελ Μπασίρ, ανατράπηκε από πραξικόπημα το πρωί της Δευτέρας, επικεφαλής του οποίου είναι ο στρατηγός Άμπντελ Φάταχ αλ Μπουρχάν.

Ο στρατηγός Άμπντελ Φατάχ αλ Μπουρχάν επέβαλε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Την ίδια στιγμή, υποσχέθηκε την διεξαγωγή εκλογών το 2023 και την παράδοση της εξουσίας στην κυβέρνηση που θα προκύψει από αυτές.

Αξιωματούχοι της πρώην κυβέρνησης της χώρας κάλεσαν τους πολίτες να βγουν στους δρόμους και να διαδηλώσουν κατά των πραξικοπηματιών.

Ετικέτες: Διαδηλώσεις, Πραξικόπημα, Σουδάν

PREVIOUS

Aramco: Προειδοποιήσεις για μείωση της ικανότητας παραγωγής πετρελαίου διεθνώς

NEXT

Πραξικόπημα στο Σουδάν: Έκτακτη σύγκλιση του ΣΑ του ΟΗΕ
Related Post
12 Απριλίου, 2021
Μετάβαση Υπουργού Εξωτερικών αύριο στη Βεγγάζη
1 Σεπτεμβρίου, 2019
Γερμανία: Βραδεμβούργο και Σαξονία στις κάλπες
12 Ιουνίου, 2019
Αλλαγές στη λοταρία αποδείξεων
2 Ιουνίου, 2021
Σημαντικές πολεοδομικές εγκρίσεις σε Κορωπί, Γλυφάδα, Πειραιά και Χαλκηδόνα
Comments are closed.

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
  • Blog
  • Contact Us
  • FAQ
© Copyright 2022 - ERLINNEWS. All Rights Reserved