Όλα στο προσκήνιο!
ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
twitter
LinkedIn
Facebook
Youtube
Menu   ≡ ╳
  • Συνεντεύξεις
  • Αφιερώματα
  • News
  • Η Δική μας Άποψη
    • Μικρά Βέλη
  • Contact Us
☰
ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
Home > News
130 views 2 sec 0 Comment

Σημαντική αύξηση στις τουριστικές ροές Αυστραλών προς την Ελλάδα το 2022 – Η Αυστραλία αίρει από τις 21/2 τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς για τους εμβολιασμένους πολίτες

Μάριος Λουκάς - 18 Φεβρουαρίου, 2022

«Η Αυστραλία αίρει από τις 21 Φεβρουαρίου τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς για τους εμβολιασμένους πολίτες, κάτι που αναμένεται να αυξήσει σημαντικά τις τουριστικές ροές Αυστραλών προς την Ελλάδα το 2022», δήλωσε ο Υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας μετά τη σημερινή συνάντησή του με τον Πρέσβη της Αυστραλίας στην Αθήνα Arthur Spyrou, που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Τουρισμού.

Ο κ. Κικίλιας εξέφρασε την ικανοποίησή του για την άρση των περιορισμών από την Αυστραλία, η οποία, σε συνδυασμό με την άρση της υποχρέωσης επίδειξης αρνητικού τεστ κορονοϊού για τους πλήρως εμβολιασμένους ταξιδιώτες από την Αυστραλία που εισέρχονται στη χώρα μας, θα έχει ιδιαίτερα θετική επίπτωση στην προσέλκυση περισσότερων Αυστραλών επισκεπτών.

Από την πλευρά του, ο κ. Σπύρου συμφώνησε με τον Υπουργό Τουρισμού, υπογραμμίζοντας την πεποίθησή του ότι το 2022 θα είναι μια εξαιρετικά επιτυχημένη τουριστική χρονιά, καθώς τα στοιχεία των κρατήσεων δείχνουν ότι καταγράφεται ήδη ένας εντυπωσιακός αριθμός Αυστραλών ταξιδιωτών που έχουν προγραμματίσει να επισκεφθούν την Ελλάδα.

Ετικέτες: Αύξηση, Αυστραλών, ταξιδιωτικούς περιορισμούς, τουριστικές ροές

PREVIOUS

Πρόγραμμα Κοινωφελούς Χαρακτήρα για 25.000 άτομα σε Δήμους, Περιφέρειες, Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφερειών, Υπηρεσίες Υπουργείων και άλλων φορέων

NEXT

Ρωσία: Η απέλαση του αναπληρωτή Πρέσβη των ΗΠΑ είναι απάντηση σε μία πρόκληση, δήλωσε ο Πεσκόφ
Related Post
3 Οκτωβρίου, 2020
Ναγκόρνο-Καραμπάχ: Συνεχίζονται οι συγκρούσεις – Πάνω από 190 οι νεκροί
24 Σεπτεμβρίου, 2019
Τζόνσον: Θα γίνει σεβαστή η απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου
1 Ιουλίου, 2020
ΕΚΤΑΚΤΟ: Στη Λιβύη ο Νίκος Δένδιας
21 Απριλίου, 2020
ΕΚΤΑΚΤΟ: Τούρκοι χάκερς «έριξαν» την σελίδα του Υπ. Δικαιοσύνης της Κίνας
Comments are closed.

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
  • Blog
  • Contact Us
  • FAQ
© Copyright 2022 - ERLINNEWS. All Rights Reserved